Amnun PKK Dijupuk ing Çukurca lan Haftanin

Pkkya amunisi dicekel ing cukurca lan minggu
Pkkya amunisi dicekel ing cukurca lan minggu

Kementerian Pertahanan Nasional negesake manawa amunisi lan bahan urip sing kalebu organisasi teroris PKK dicekel ing wilayah Cukurca lan Haftanin, sisih lor Irak.


Ing statement sing digawe saka Kementerian Pertahanan Nasional; "Kita terus mlebu ing papan teroris organisasi kanthi operasi sing ditindakake dening Pahlawan Komando.

Ing konteks iki, ing kegiatan telusuran lan skrining sing isih ana ing Hakkari / Çukurca, ing guwa milik organisasi teroris PKK;
9 potongan amunisi mortir 81 mm,
10 peluru antitank RPG-7,
Amunisi 200 doçka,
1 EYP,
Karton pengiriman 3 roket,
5 plug-mortar MP-8,
Tas saka bedhil lan bahan urip dicekel. Siji EYP dideteksi amunisi lan bahan dirusak dening tim TEI. " ekspresi digunakake.



Dadi pisanan komentar

komentar