Proyek Jaringan ASELSAN sing Dhukungan bakat sing digunakake ing Olahraga NATO

Proyèk bakat sing didhukung jaringan aselsan digunakake ing praktik NATO
Proyèk bakat sing didhukung jaringan aselsan digunakake ing praktik NATO

Proyek 'Network Supported Talent' sing dikembangake ASELSAN mbuktekake kucing saka drill EURASIAN STAR'19 NATO.


Latihan EURASIAN (EAST) 2019 ditindakake kanthi partisipasi total 3 staf saka markas 495, markas nasional lan organisasi internasional ing Istanbul, bebarengan karo Struktur NATO lan Struktur Angkatan Laut.

Kanggo nggawe kahanan taktik lan nggambarake kahanan saiki sajrone latihan EAST-2019, piranti lunak Batalion Command Control System (TÜKKS / TACCIS) digunakake ing sangisore Project assisted Ability (ADY).

Ing Komando Corps kaping 3, yaiku markas multinasional, piranti lunak TÜKKS / TACCIS ing Inggris, kanthi Peta Status digawe kanggo standar simbolis NATO, wilayah fungsional ing peta angka sing dijupuk saka server Map NATO, owah-owahan ing kahanan lan langkah kontrol fungsi kayata pelacakan, grapyak lan mungsuh Combat Arrangements (MIT) lan nransfer kahanan saiki menyang sistem Gambar Operasi Umum NATO (NCOP).

Ing skop Proyek ADY, pasinaon EAST-2019 diwiwiti tanggal 30 September 2019 kanthi instalasi piranti lunak TÜKKS / TACCIS. Dhukungan personel intensif diwenehake kanggo instalasi, pelatih lan latihan pangguna, entri data sadurunge latihan lan eksekusi latihan kasebut. Ing sawetoro wektu, umpan balik saka pelatih, installer lan personel pangguna dijupuk lan perlu ditindakake supaya sukses ngrampungake latihan kasebut.

Olahraga EAST-2019 wis rampung karo piranti lunak TÜKKS / TACCIS kanggo nyukupi kebutuhan Angkatan Bersenjata Turki sepuluh wulan sadurunge kiriman Proyek ADY.

Langkah liyane ing proses njupuk tanggung jawab NATO 2021 (NRF21), sing penting kanggo negara kita, rampung kanthi ngleksanani latihan EAST-2019.

Proses Sertifikasi NATO

STEADFAST COBALT 2020 (STC2020) menyang proses sertifikasi NATO ing Maret-Mei 020, CWIX-2020 (ealplorasi Coalition Warrior Interoperability, eXperimentation, eXamination, eXercise) lan STEADFAST JUPITER-JACKAL 2020 ing Nopember-Desember 2020 JA2020) bakal terus nganggo latihan.

Minangka asil sukses sing diraih ing latihan kasebut, uga nyatakake karyawan Proyek ADY lan mitra solusi saka macem-macem perusahaan teka ing acara perayaan sing dianakake ing kampus İvedik Technopark kanthi partisipasi Presiden Sektor Sistem Pertahanan (SST) lan Wakil Pengurus Mustafa Kaval lan manajer.

Kemampuan Ndhukung Jaringan (ADY) Proyek Mupatung

Ing ruang lingkup proyek sing ditindakake kanggo Komando Angkatan Darat, infrastruktur IT wis digawe sajrone 15 taun kepungkur sesuai karo standar NATO lan perawatan sing diwenehake dening Havelsan.

Modhisi prasarana iki lan panggunaan bakat sing didhukung jaringan kalebu ing Proyèk Bantuan Bakat (ADY). Ing ruang lingkup Proyek Dhukungan Mupangat (ADY) MIP, Havelsan bakal terus nindakake kegiyatan babagan desain lan implementasi infrastruktur integrasi Komando Angkatan Darat sing ditindakake sajrone taun 2001-2012, lan interoperabilitas sistem informasi Komando Angkatan Darat ing lingkungan nasional lan internasional. (Sumber: DefenceTurk)



Dadi pisanan komentar

komentar