Saiki 2020 Gebze Halkalı Biaya lan Stop Wektu Marmaray

taun Gebze Halkali marmaray rego karcis lan mandheg
taun Gebze Halkali marmaray rego karcis lan mandheg

Peta Marmaray lan Gebze Halkalı Marmaray Stops lan Jadwal: Marmaray, proyek sing nyambungake sisih Eropa lan Asia ing Istanbul Halkalı Sampeyan bisa nemokake kabeh informasi babagan titik lan kaping saka subway Gebze ing isi iki. Halkalı Gebze Suburban Line 2019 kalebu garis-garis sing dianyarake sajrone skema proyek Marmaray. Halkalı Ing warta iki, kita nyedhiyakake informasi babagan Stasiun Line Gebze Halkalı Sampeyan bisa nemokake kabeh rincian babagan Jam Ekspedisi Marmaray.


Dumunung ing sisih Eropa Eropa Marmaray Halkalılan wiwit Gebze. Ing sisih Eropah Halkalı lan Kazlıçeşme Marmaray, dene sisih Anatolian nyedhiyakake transportasi ing antarané Fountain Ayrılık lan Gebze. Masyarakat Istanbul ngerti banget yen langkah pertama proyek iki dijupuk dening baris Sepur Fiction Kazlıçeşme Separation Flying sing nyambung sisi Anatolian lan sisih Eropa.

Halkalı Gebze Marmaray Stops

Iki nduweni rute metro paling dawa ing Istanbul Halkalı Gebze Metro baris total 43 kios Saka mandeg iki 15 ing sisih Eropa, dene liyane 28 mandeg wis ana ing sisih Anatolian.

stasiun metro halkali gebze
Halkalı Mustafa Kemal Küçükçekmece Florya Florya Akuarium Yeşilköy Yeşilyurt Ataköy Bakırköy Yenimahalle Zeytinburnu Kazlıçeşme Yenikapı Sirkeci Üsküdar Ayrılık Çeşmesi Söğütlüçeşme Feneryolu Cevizli Leluhur Basak Kartal Yunus Pendik Kaynarca Shipyard Aydıntepe İçmeler Tuzla Cayirova Fatih Osmangazi Darica Gebze
  1. Halkalı
  2. Hubungi Mustafa langsung
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Akuarium Florya
  6. Yesilköy
  7. Yesilyurt
  8. Atakoy
  9. Bakirkoy
  10. yenimahalle
  11. Zeytinburnu
  12. Kazlıçeşme
  13. Yenikapı
  14. Sirkeci
  15. Uskudar
  16. Fountain of Separation
  17. Sogutlucesme
  18. Feneryolu
  19. Göztepe
  20. erenköy
  21. Suadiye
  22. Trucker
  23. Küçükyalı
  24. İdealtepe
  25. Pantai Sureyya
  26. Maltepe
  27. Cevizli
  28. keturunan
  29. spike
  30. eagle
  31. dolphin
  32. Pendik
  33. banyu termal
  34. galangan kapal
  35. Güzelyali
  36. Aydıntepe
  37. İçmeler
  38. Tuzla
  39. Çayırova
  40. Fatih
  41. Osmangazi
  42. Darica
  43. Gebze

Peta Marmaray - Halkalı Gebze Marmaray Line

  • Sampeyan bisa ndownload Peta Marmaray iki ing PC utawa ponsel

Halkalı Gebze Marmaray Wektu

marmaray ekspedisi kaping
marmaray ekspedisi kaping

Halkalı Gebze Marmaray Sungkir ing rong Menit

Stasiun Marmaray: Halkalı Kaya sing kasebut ing ndhuwur sepur Gebze 42 warung dumunung. Halkalı lan total wektu antarane Gebze mandeg bakal mudhun nganti 115 menit. Sedhela Halkalıbudhal 115 menit yaiku Jam 1 55 menit bakal ana ing Gebze. Mangga deleng Marmaray Map kanggo informasi luwih lengkap!

map of halkali gebze metro - marmaray
map of halkali gebze metro - marmaray

Halkalı Gebze Marmaray Transfer Stops

Halkalı Ana akeh titik transfer ing jalur Metro Gebze. Halkalı Sampeyan bisa ndeleng garis metro lan mandheg sampeyan bakal pindhah liwat Gebze Metro Line ing ngisor iki:

  • Halkalı ing stasiun M1B Yenikapı-Halkalı transfer line metro
  • Transfer M9 İkitelli-Ataköy metro ing stasiun Ataköy
  • M3 Bakırköy-Başakşehir metro transfer transfer stasiun Bakırköy
  • Transfer M1A Yenikapı-Atatürk ing stasiun Yenikapı
  • YenXXXIXXX lanx M1B Yenikapı-Kirazlı lan M2 Yenikapı-Hacıosman metro pindhah ing Stasiun Yenikapı
  • T1 ing stasiun Sirkeci Kabataş- Baris tram Bağcılar lan transfer rute segara
  • M4 ing stasiun Pancuran Eylul KadıköyTransfer jalur metro karo uyah
  • M5 Üsküdar-Çekmeköy metro transfer transfer ing stasiun Üsküdar
  • Transfer M12 Göztepe-Ümraniye metro transfer ing stasiun Göztepe
  • Transfer M8 Bostancı-Dudullu metro transfer stasiun ing stasiun Bostancı
  • Transfer M10 Pendik-Sabiha Gökçen Bandara metro stasiun ing stasiun Pendik
  • İçmeler ing stasiun M4 KadıköyTransfer jalur metro karo uyah

Peta saka Istanbul Metro

Halkalı Sambungan Gebze Marmaray lan YHT Ankara

2019 samesthine bakal rampung ing taun iki Halkalı Jalur metro Gebze bakal rampung dening sambungan YHT Ankara. Dadi, wong sing budhal saka Ankara, Gebze, Pendik, Maltepe, Bostanci, Söğütlüçeşme, Bakırköy lan Halkalıbakal mungkasi.

Gebze Halkalı Jadwal Bayaran Marmaray (Dianyari 10.02.2020)

  • 1-7 mandheg: 3,5 TL
  • 8-14 mandheg: 4,5 TL
  • 15-21 mandheg: 5,2 TL
  • 22-28 mandheg: 6 TL
  • 29-35 mandheg: 7 TL
  • 36-43 mandheg: 7,75 TL

% Penumpang sing ora duwe kemampuan liwat 40 bisa lelungan gratis karo kertu sing bakal ditampa saka Kementrian Kulawarga lan Kebijakan Sosial, lan penumpang liwat umur 65 bisa nganggo KTP sing gratis.

  • Ora ana transfer, ora transfer,
  • Ora ana pembayaran maneh ing stasiun sing padha,
  • Yen Istanbulkart digunakake luwih saka siji wong, mung siji mbalekaken maneh.
  • Langganan umum (Biru Biru) sing digunakake ing Istanbul bener.

jam marmaray kerja kaping pisanan lan pungkasan marmaray

Film Promosi Marmaray



Dadi pisanan komentar

komentar