Sejarah lan Peta Railway Cyprus

Sajarah sepur cibris
Sajarah sepur cibris

Perusahaan sepur iki digunakake ing Siprus antara taun 1905-1951 kanthi jeneng Siprus Railway Government. Dheweke kerja ing garis antarane desa Evrihu saka Lefke lan kutha Famagusta. Sajrone taun aktif, nggawa kargo 3.199.934 ton lan penumpang 7.348.643.


Konstruksi kasebut diwiwiti ing taun 1904, lan sawise dibukak divisi Nicosia-Famagusta, sikil pertama baris, digawe dening Komisioner Tinggi Inggris Sir Charles Anthony King-Harman tanggal 21 Oktober 1905 saka Famagusta. Ing taun sing padha, karya garis Nicosia-Omorfo diwiwiti lan bagean iki rampung sajrone rong taun. Pungkasan, pakaryan baris Omorfo-Evrihu diwiwiti taun 1913, lan garis kasebut rampung ing taun 1915 kanthi wiwitan bagean iki.

Tujuan konstruksi yaiku transportasi sayuran, woh-wohan sing diprodhuksi ing sekitar kutha Omorfo (Güzelyurt) lan bijih tembaga sing dijupuk saka kutha Lefke menyang plabuhan Larnaca. Kanggo tujuan iki, baris Omorfo-Larnaca luwih dhisik dianggep. Nanging mengko, mandheg pungkasan jalur kasebut pindhah saka Larnaca menyang Famagusta, nalika sawetara katrangan ing Larnaca ngaku manawa ril kasebut bakal ngrusak perdagangan karo unta lan unta bakal nandhang lara.

Pembiayaan rél saka £ 127,468 (Pound) diwenehake dening etangan miturut Undhang-undhang Pinjaman Kolonial 1899, garis kasebut umume dibangun dening kontrak subkontraktor.

Informasi Line Railway

Dawane gatra paling dawa yaiku 76mil (122 km), jembatan ril yaiku 2 kaki 6 inci (76,2 cm). Ana wong mlaku ing patang stasiun utama. Lereng garis kasebut ana 100 1 ing antarane Nicosia lan Famagusta lan 60 taun 1 antarane Nicosia lan Omorfo.

Ana udakara udakara udakara 30 stasiun, utamane Evrihu, Omorfo (Güzelyurt), Nicosia lan Famagusta. Jeneng stasiun ditulis nganggo basa Turki (Ottoman Turki), Yunani lan Inggris. Sawetara stasiun kasebut uga digunakake minangka lembaga pos lan telegraf. Sepur iki njupuk jarak antara Nicosia lan Famagusta udakara 30 jam, kanthi kecepatan rata-rata 48 mph (udakara 2 km / jam). Wektu lelungan saka garis wutuh yaiku 4 jam.

Stasiun lan Beda

  • Pelabuhan Famagusta
  • MAĞUSA
  • Enkomi (Tuzla)
  • Stylos (Mutluyaka)
  • Gaidhoura (Korkuteli)
  • Prastion (Dortyol)
  • Pyrga (Pirhan)
  • Yenagra (Calendula)
  • Vitsada (Pınarlı)
  • Mousoulita (Ulukışla)
  • Angastina (Aslanköy)
  • Exometohi (Düzova)
  • Epikho (Cihangir)
  • Trakhoni (Demirhan)
  • Mia Milia (Haspolat)
  • Kaimakli - (Sapi)
  • NICOSIA
  • Yerolakko (Alayköy)
  • a Trimithi
  • Dheni menyang
  • Avlona (Gayretköy)
  • Peristerona
  • Katokopia (Zümrütköy)
  • Argakhi (Akçay)
  • OMORFO (Güzelyurt)
  • Nikita (Güneşköy)
  • Kazivera (Gaziveren)
  • Pentagia (Yeşilyurt)
  • Çamlıköy LEFKE
  • Agios nikolaos
  • flau
  • EVRYCHOU - 760

Informasi iki kalebu baris ing taun 1912 lan wiwit garis saka Omorfo menyang EVRYCHOU dibukak mengko, informasi jarak stasiun saka garis kasebut ora ana ing dhaptar iki.

Nutup Jalur Railway lan Wektu Paling Pungkasan

Kaputusan kasebut diselenggarakake dening administrasi kolonial Inggris kanggo mungkasi rute kareta amarga transportasi darat, bisa nambah permintaan rel lan ekonomi. Kanthi kaputusan iki dijupuk ing taun 1951, petualangan sepur 48 taun Cyprus wis rampung. Penerbangan pungkasan dheweke rampung ing Stasiun Famagusta tanggal 31 Desember 1951 ing 14:57 kanthi perjalanan saka Nicosia menyang Famagusta.

Kira-kira 200 buruh lan PNS sing dipunginaake perusahaan kasebut dipindhah menyang institusi semi-resmi.

Jalur Railway Dina iki

Sawise ril sepi mandheg, administrasi kolonial Inggris adol kabeh rel lan lokomotif ing garis kasebut lan didol kanthi rega 65.626 Pound menyang perusahaan sing diarani Meyer Newman & Co. Kanggo alasan iki, ora ana bagean sing isih ana ing trek sing kasebut.

Bangunan stasiun Güzelyurt, Nicosia lan Famagusta ing wates Siprus Lor tetep ngadeg lan mbukak layanan kanggo macem-macem wilayah. Stasiun EVRYCHOU, ing sisih liya, ana ing wilayah sing dikuwasani Siprus lan uga duwe tujuan liyane. Minangka loro saka 12 lokomotif digunakake dening perusahaan kasebut; Lokomotif no. 1 ing taman Pejabat Registrasi Tanah Famagusta lan lokomotif no 2 ing Taman Güzelyurt.

EVRYCHOU Station

Stasiun EVRYCHOU, sing uga duwe tambang tembaga, isih kasedhiya nganti saiki.

Peta Railway Cyprus

Peta Railway Cyprus

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar