Pahargyan 129 Mei karo Helikopter T-19 ATAK saka TUSAŞ

T Serangan
T Serangan

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. T-129 ATAK Helikopter Penarik Kuwasa lan Taktis, sing dikembangake (TUSAŞ), nggawe penerbangan khusus nganti 19 Mei, Zikir Atatürk, Pemuda lan Olahraga.


Ing acara sing dikelola dening Industri Penerbangan udara lan Angkasa Turki, Pilot Ujian Helikopter TUSAŞ, pilot Siaran langsung saka njero Helikopter ATAK. Ora ngerti yen TAK 129 Helikopter T-129, sing dadi siaran langsung, ana konfigurasi Phase-II. Faz-II minangka konfigurasi helikopter TAK XNUMX ATAK sing paling canggih.

Kanthi siaran langsung dening TUSAŞ, kesempatan kanggo ndeleng helikopter ATAK Phase-II, sing nggawe penerbangan pertama ing November 2019, diwenehake kanthi tliti. Peralatan anyar ing tips swiwi lan irung saka helikopter T-129 ATAK Phase-II.

Ing ATAK FASA-II / B2, sing direncanakake bakal diserahake menyang Komando Pasukan Angkatan Darat ing taun iki, Sistem Penerima Radar Peringatan, Radio Signal Mixer, lsp sing ora ditemokake ing B1. Ana 9681 V / UHF High Band Radio kanthi sistem perang elektronik. Saka konfigurasi ATAK FASA-2, 21 helikopter bakal dikirim ing tahapan pertama.

Gunggunge ana 50 T-9 ATAK Serangan lan Helikopter Peninjauan Taktis dening TUSAŞ, 41 (1 EDH + 6 Phase-I / B1) menyang Komando Angkatan Darat lan 56 (kabeh B129) menyang Prentah Gendarmerie. Dikirim. Kajaba iku, ing wulan April, helikopter pertama Direktorat Umum Keamanan, sing nduwe jumlah 9 pesenan AT-129 ATAK, digawa menyang garis pemasangan.

Sumber: Industri Pertahanan



Dadi pisanan komentar

komentar