Sistem Komunikasi Satelit U-BANT Air Siap kanggo AKINCI lan Aksungur

Sistem komunikasi satelit udara band band kanggo sekunder lan mbalikke siap digarap
Sistem komunikasi satelit udara band band kanggo sekunder lan mbalikke siap digarap

Sistem Komunikasi Satelit Air Ku-Band, sing diwiwiti kanggo nyukupi kebutuhan komunikasi sing ora dikarepake saka pesawat Angkatan Bersenjata Turki lan dikembangake sajrone proyek R&D sing duwe sumber dhewe, wis sukses karo tes laboratorium lan penerbangan sesuai karo syarat sing ditetepake ing ruang lingkup proyek kasebut. dikonfirmasi kanthi cara.


Sistem Komunikasi Satelit, sing wis dibangun kanggo platform darat lan segara, wis dikembangake kanthi nasional kanggo platform udara, lan bisa diintegrasi menyang kendaraan pangeboman lan terpencil amarga desain modular lan kompak, dikembangake sesuai karo kahanan lingkungan militer lan kahanan EMI / EMC. sawijining struktur. Ing konteks iki, nganggep kabutuhan platform beda, rong sistem alternatif sing beda dikembangake, ukuran antena 45 cm lan 53 cm. Nanging, karya ditindakake ing solusi antena diameter sing luwih cilik kanggo UAV taktik lan pesawat awak sing sempit. Kajaba iku, kanthi Modem Satelit Udara basis software sing dikembangake ASELSAN kanthi ngrancang gelombang nasional kanggo pesawat, tarif data sing dhuwur diwenehake lan kesempatan komunikasi sing aman diwenehake karo hardware crypto ing babagan kasebut.

"Sistem Komunikasi Satelit Ku Band" dikembangake dening ASELSAN kanthi fasilitas lokal
"Sistem Komunikasi Satelit Ku Band" dikembangake dening ASELSAN kanthi fasilitas lokal

Thanks kanggo Sistem Komunikasi Satelit sing dikembangake kanthi nasional dening ASELSAN, tujuane kanggo ngilangi ketergantungan luar negeri sing ana ing sistem kasebut. Sistem Komunikasi Satelit Udara ASELSAN, sing dirancang lan dikembangake kanthi fasilitas domestik, wis siyap kanggo tugas kanggo Sistem Kenderaan Aerial AKINCI Attack Unmanned dibangun dening BAYKAR. Kajaba iku, karo Platform AKkeyUR UAV sing dikembangake dening TUSAŞ, tes penerbangan sing sukses ditindakake kanthi konfigurasi antena 45 cm sajrone penerbangan uji coba.

Integrasi HGK lan KGK menyang ANKA + lan AKkeyUR diwiwiti

Integrasi saka Precision Guidance Kit (HGK) lan Kit Bimbingan Ayam (KGK) sing dikembangake dening TÜBİTAK SAGE kanggo mesin kaping pindho AKlaingUR lan mesin tunggal ANKA + UAV sing dikembangake dening Aviation and Space Industry (TUSAŞ). Gürcan Okumuş, Direktur Institut TUBITAK, nuduhake pangembangan kasebut ing akun Twitter.

Kanthi negesake manawa amunisi lokal digabung karo UAV lokal kanthi piranti lunak lan algoritma dhewe, Okumuş ujar, "Skill iki bakal dadi faktor kekuwatan sing penting ing lapangan."

ANKA + lan AKkeyUR Ketik Inventori TSK

Produk domestik lan nasional negara kita, sing wis dikenal kanthi sukses wiwit dina wiwit digawe, terus ndhukung Angkatan Bersenjata Turki kita ing Operasi Spring Shield sing diluncurake ing Idlib. Bakal enggal mlebu ing persediaan pasukan keamanan ANKA + (Plus) lan AKkeyUR.

Produk domestik lan nasional negara nggawe prestasi sing signifikan ing Kampanye Spring Shield sing diluncurake dening negara kita sawise serangan kasar ing Idlib. Sistem ANKA UAV, sing wiwit digunakake aktif ing lapangan operasi wiwit jam pertama operasi lan nduweni peran penting sajrone gerakan kasebut, dikenal amarga penerbangan luwih saka 40.000 jam.

ANKA +, model maju ANKA, wis entuk kemampuan kanggo nggawa senjata luwih akeh kanthi kapasitas beban sing saya tambah. AKSUNGUR UAV nduweni kapasitas beban 750 kg. UAV lokal kita bakal duwe kemampuan moto luwih efektif kanggo integrasi UPS lan HGK. Kanthi panyambungan AKkeyUR menyang persediaan, efisiensi UAV dikira tambah akeh. (Sumber: DefenceTurk)



Dadi pisanan komentar

komentar