Tender kanggo Overspes kanggo Aksesake Stasiun Akçaray

Tender digawe kanggo gerbang ndhuwur sing bakal menehi akses menyang mandeg akcaray
Tender digawe kanggo gerbang ndhuwur sing bakal menehi akses menyang mandeg akcaray

Kocaeli Metropolitan Munisipal, sing nggampangake transportasi kanthi menehi garis trem Akçaray menyang layanan warga, miwiti kerja kanggo jembatan pejalanhe dibangun ing jejere mandeg Sekapark. Wektu iki, Metropolitan Municipality nggawe tender kanggo pambangunan tunggangan pejalanhe jejere mandeg trem ing Pusat Kongres lan Kampus Pendidikan ing Sekapark. Cacahe 3 tunggangan pejalan kaki bakal dibangun karo overpass Stop Sekapark Tram, pakaryan sing wis diwiwiti.

Loro UPPER KANGGO WULANGAN


Salah overpass sing bakal dibangun ing jejere Kongres Pusat Kampus lan Pendidikan Kampus mandeg yaiku 63.40 meter, ambane 3.35 meter lan ambane 43.85 meter lan ambane 3.35 meter. Situs kasebut bakal dikirim sajrone 10 dina sawise kontrak spesifikasi sing relevan ditandatangani. Loro overspace pejalane direncanakake supaya rampung ing 180 dina kalender.

13 COMPANY OFFERED

Tandhingan kanggo loro overpass pejalan kaki ditindakake ing gedung layanan utama Metropolitan Municipality, Selasa, 12 Mei, ing 14.30:13. Ing tender sing 4 perusahaan melu, tawaran paling murah saka Meter Energy Construction karo TL 960 yuta 7, dene tawaran paling dhuwur saka Oğuzata İnşaat kanthi TL 389 yuta XNUMX ewu.

COMPANY tawaran
Konstruksi Kontrak Energi Meter 4 yuta 960 ewu TL
Perusahaan Konstruksi Helka 5 yuta 71 ewu TL
Mehmet Aydin, Ali Cengiz 5 yuta 395 ewu TL
Hulusi Özay 5 yuta 914 ewu TL
Arsitektur Emay 5 yuta 929 ewu TL
Konstruksi Sastranegara Sya 6 yuta 207 ewu TL
Abdurrahim Aydın Yurtçu 6 yuta 282 ewu TL
Atlasbk Construction 6 yuta 460 ewu TL
Konstruksi İlkgün 6 yuta 513 ewu TL
Fettah Kızılyıldız, Yılmaz Aynas Construction 6 yuta 565 ewu TL
Konstruksi Peta Dilşad, Ahmet Aydın 6 yuta 570 ewu TL
Konstruksi Gürtur, Cihan Üregen 6 yuta 889 ewu TL
Konstruksi Oğuzata 7 yuta 389 ewu TL


Dadi pisanan komentar

komentar