Dadi wong pertama ing Turki ..! Bandara bakal diwenehi sertifikat Covid-19

Kalkulator bandara dadi sing pertama diwenehi sertifikat Covidien
Kalkulator bandara dadi sing pertama diwenehi sertifikat Covidien

Menteri transportasi lan prasarana Adil Karaismailoğlu ujar manawa kabeh Menteri nindakake macem-macem langkah kanggo nglawan wabah Covid-19 sing diwiwiti ing China lan dadi pandemik ing jagad iki. Ing jalur iki, minangka Kementerian transportasi lan Infrastruktur, Karaismailoğlu nyatakake yen dheweke wis nggawe program sertifikasi sing ana gandhengane karo bandara lan ngumumake kabeh bandara bakal disusun maneh karo program sertifikasi sing kasebut. Ngandharake manawa program iki disiapake selaras karo ramalan Kementerian Kesehatan lan Komite Ilmiah, Menteri Karaismailoğlu ujar, "Pekeliling kanggo program sertifikasi uga disiapake lan dikirim menyang kabeh bandara. Ing ruang lingkup bunderan kasebut, Mentri Penerbangan Sipil kita bakal dilaporake lan diteliti, lan sertifikat bakal ditanggepi dening Kementerian menyang bandara sing cocog karo syarat kasebut. Sertifikat iki uga bakal dituduhake karo negara mitra lan maskapai, lan bakal didokumentasikake manawa kabeh langkah wis ditindakake nalika wabah Covid-19 ing bandara kita. "

Ukuran Babagan Usahana Pengangkutan Umum uga Diarani


Karaismailoğlu uga ujar manawa layang ideran kasebut, sing nuduhake langkah-langkah sing kudu ditindakake amarga pencegahan wabah kasebut kanggo maskapai penerbangan, uga ana ing tahap persiapan. Nerangake yen draf bunderan sing wis disiapake, Menteri Karaismailoğlu ujar, "Bakal diterbitake ing kerangka pendapat Kamentrian Kesehatan kita lan bakal dikonfirmasi manawa kabeh jinis langkah sing ditindakake tumrap pandemi Covid-19 ing lapangan. Kajaba iku, langkah-langkah sing ana gandhengane karo perusahaan transportasi umum menyang bandara ditemtokake lan ditindakake dening Kementerian. Kegiatan sertifikasi sing ana gandhengane karo fasilitas pariwisata sing dituku dening kementerian liyane uga terus ditindakake. "

Kabeh Ukuran Stake Sing bakal dijupuk ing transportasi lan akomodasi

Karaismailoğlu, nyatakake yen njupuk langkah-langkah sing penting kanggo para pemangku transportasi lan akomodasi kanthi peraturan kasebut, sing ujar kabeh wabah kemungkinan, sing njupuk langkah-langkah sakabehe kanggo langkah pisanan kanggo negara kasebut bakal Turki. Menteri Karaismailoğlu ujar, "Kasempatan kanggo penerbangan domestik sing luwih aman, sing direncanakake miwiti sawise liburan ing negara kita, wis digawe. Rundingan terus karo organisasi internasional lan negara kontak sing ana hubungane karo penerbangan internasional. Minangka asil saka rundingan kasebut, penerbangan internasional direncanakake kanthi aman. "

Scope saka Renewal Train Expanded

Karaismailoğlu ngumumake manawa peraturan liyane ditindakake kanggo nyuda efek Covid-19 lan kanggo nggampangake operasi transportasi udhara. Menteri Karaismailoğlu uga ngumumake manawa para pembasmi tangan sing ngemot solusi bahan mbebayani lan conto getih sing kena infeksi lan validitas wektu nganyari maneh barang mbebayani diterbitake, lan orane katrangan pelatihan pembaruan sing bisa dilanjutkan nganti 4 wulan, wektu validitas sing bakal dilanjutake tanggal 31 Agustus, paling anyar. "wis ditambahi nambahi kabeh sertifikat."



Dadi pisanan komentar

komentar