Upacara Welding Rail Line Ataköy İkitelli Ditulis ing Istanbul

Upacara welding metro atakoy ikitelli metro ditindakake ing istanbul
Upacara welding metro atakoy ikitelli metro ditindakake ing istanbul

Upacara welding Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro Line, konstruksi sing diwiwiti taun 2016, dianakake kanthi partisipasi Ekrem İmamoğlu, kepala Istana Metropolitan Istanbul (İBB) lan birokrat kotamadya.


Sumber rel pisanan digawe dening İmamoğlu ing upacara sing ditindakake ing situs İkitelli stasiun Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli Metro.

Makingmamoğlu ujar, "Garis Ataköy-İkitelli dadi larang regane. Utamane karo mandeg sing kita sambungake saiki, kita kabeh nyambungake rong baris. Muga-muga sampeyan bakal nggawe operasional taun ngarep kanthi telung stasiun ing kene. Kita lagi sinau ing intensif. Baris kita bakal nggawa 36 ewu penumpang saben jam kanthi arah siji. " ujar.

Tahap Kaping pisanan ing Metro Metro bakal mlebu Layanan ing taun 2021

Walikota İmamoğlu ujar manawa fase pertama metro, sing bakal digabung karo Marmaray, bakal dilebokake ing taun 2021, lan direncanakake supaya dileksanakake ing kuartal kaping pisanan taun 2022.

Line İkitelli-Ataköy Metro sing dumadi saka 13.5 km lan 11 stasiun; Wiwiti saka Stasiun Perindustrian İkitelli Başakşehir (Olimpiade) - Olimpiade - Kirazlı Metro Line, pungkasane ing Ataköy Station kanthi ngetutake koridor sing padha karo Basın Ekspres Connection Road sing nyambungake TEM lan D3 Dalan. Metro, sing bakal njupuk antarane İkitelli lan Ataköy sajrone 100 menit, bisa nggawa 23 ewu penumpang saben jam.

Stasiun Metrokitelli Ataköy Metro
Stasiun Metrokitelli Ataköy Metro

Garis ing endi Line Line İkitelli-Ataköy bakal Integrasi

  1. Ing Stasiun İkitelli, (M3) Başakşehir - Olimpiyat - Olimpiade Kirazlı Metro Line - segmen İkitelli Industrial
  2. Ing Stasiun Mehmet Akif, (M7) Kabataş - Mahmutbey - Esenyurt Metro
  3. Mimar Sinan Cad. (M1B) Yenikapı-Kirazlı - Halkalı Metro
  4. Ing stasiun Yenibosna, (M1A) Yenikapı-Atatürk Airport Line Line lan Metrobus
  5. Marmaray ing Stasiun Ataköy

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar