Poto Paling Aman ing Domestik BMC Tampilan Akhir TULGA Ditampilake

Versi terakhir jaket pickcour armored asli BMC ditampilake
Versi terakhir jaket pickcour armored asli BMC ditampilake

Ing statement sing digawe dening Anggota Dewan BMC Taha Yasin Öztürk, versi terakhir BMC Tulga ditampilake.


Taha Yasin Ozturk, "kita wis ngasilake, kanggo nggatekake kebutuhan saka staf keamanan internal sajrone periode sing angel iki kita kalebu alat pengambilan perisai asli India lan 4 (4 × XNUMX) sing Tulga dadi presentasi akhir Menteri Dalam Negeri, Pak Suleyman Soylu, Komandan Umum Gendarmerie Mr. Kita digawe menyang Umum Arif Çetin, Wakil Menteri Dalam Negeri lan Polisi sing berharga. "

Teknofest dikenalake ing taun 2019

BMC produsen kendharaan tanah utama Turki, kendhakan pilihan ing kisaran (pilihan) kanthi nambah Teknofest anyar dikenalake ing taun 2019.

Nampa informasi rinci babagan kendaraan kasebut saka Anggota Dewan BMC Talip Öztürk, Taha Yasin Öztürk lan Kepala Pegawai Eksekutif BMC Bülent Denkdemir, Presiden Erdoğan mlebu kendaraan kasebut sawise drive test sing ditindakake kanthi rapet milih anyar lan TULGA, sing tegese "helem" kanthi menehi tandha kendharaan. Dheweke wis sijine.

Iki dikandhakake manawa TULGA, sing dirancang lan diprodhuksi kanthi sistem keamanan tingkat dhuwur lan nganggo perisai kanggo nyukupi kebutuhan saka personel keamanan internal, nindakake kabeh jinis terrain kanthi maneuverabilitas sing unggul lan kapasitas sing nggawa.

Sajrone introduksi ing Teknofest, Taha Yasin Öztürk nggawe pratelan babagan fitur Tulga.

Öztürk ujar, "kendaraan kasebut bobote 6 ton lan duwe kapasitas 5 personel. Sampeyan bisa nggabungake sistem gaman ing mburine. Ana 3 ewu 800 mesin, 2 ewu 800 torsi; 280 tenaga jaran ”. Mesthi wae, properti Tulga, sing isih dikembangake, durung diumumake kanthi resmi dening BMC pabrikan lan pangembang.

Kajaba iku, Öztürk, sing nggawe pernyataan babagan kelanjutan kendaraan, bareng karo pers ing Teknofest manawa kendharaan kasebut ana ing tingkat perlindungan balistik BR 7 lan nduweni struktur tahan 3 kilogram TNT.

Menteri Dalam Negeri Süleyman Soylu ngunjungi fasilitas BMC ing Izmir Pınarbaşı tanggal 5 September 2019. Dheweke wis nampa informasi sing rinci babagan kendharaan kasebut.

Tumrap Menteri Soylu; Anggota Dewan BMC Taha Yasin Öztürk lan Pengurus Umum Kendaraan Komersial lan Perumahan BMC, Bülent Santırcıoğlu ndherek dheweke. Menteri Soylu uga nampa informasi babagan fasilitas lan kegiyatan produksi perusahaan sajrone riko.

Iki dibayangke ing kamera ing endi Menteri Soylu ngliwati rodha kendharaan kasebut lan nggawe uji coba ing jero pabrik.

BMC ngembangake truk pikap, utamane nganggep kabutuhan personel keamanan internal. Alat sing cocog karo terrain Turki sing dikembangake bakal nyedhiyakake staf operasional kanthi kapabilitas operasional ing lapangan transportasi lan fasilitas penanganan kargo.



1 Trackback / Pingback

  1. BMC Zırhlı Pikap TULGA Modelinin Son Hali Görüntülendi | OtonomHaber

komentar