Badan Pangembangan Mevlana Bakal Recruit 6 Staff Kontrak

Agensi pangembangan Mevlana bakal nyewa staf sing dikontrak
Agensi pangembangan Mevlana bakal nyewa staf sing dikontrak

Ing Badan Pembangunan Mevlana, ujian kompetisi sing arep dianakake miturut artikel 5449 Keputusan Presiden babagan UU babagan Layanan Pengembangan Nomor 4, Peraturan Kepemilikan Badan Pembangunan lan Organisasi Institusi lan Institusi sing gegandhengan karo Ministries cacahé 200 lan "1 (siji) Auditor Internal, 3 (telu) Personalis Spesialis, 1 (siji) Wong Khusus Dilantik minangka Penasehat Hukum lan 1 (siji) Anggota Dhukungan "bakal digunakake.


Tabel 1: Tanggalan Exam Application

DATE APLIKASI 08 Juni 2020 - 19 Juni 2020
SENARAI INTERVIEW 26 Juni 2020
ADDRESS APLIKASI sinavbasvuru.sanayi.gov.t punika
EXAM PLACE Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesi No: 18 Meram / KONYA

Tel: (332) 236 32 90 Fax: (332) 236 46 91

TEMPOH PENGENALANAN DAN RESEP TINDAKAN http://www.mevka.org.tr

Keperluan UMUM UNTUK CALON

  • a) Dadi Warga Turki,
  • b) Ora kena dicekel hak umum,
  • c) Nyolong, penyelundupan resmi lan penyeludupan ilegal, kayata kejahatan utawa tumindak kriminal, planggaran utawa martabat, kayata penculikan, ambisi, ora jujur, nyogok, nyolong, ngapusi, apus-apus, tumindak salah, kabupaten, sanajan diapura. Ora kena disalahake amarga tumindak Kadurjanan, mbeberake rahasia Negara,
  • d) Penyelidikan keamanan lan / utawa riset arsip wis ditindakake,
  • e) Ora duwe penyakit mental sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus,
  • f) Ora ana hubungane karo layanan militer, yen wis umure umur militer, dheweke wis nglayani layanan militer sing aktif utawa ditundha utawa ditransfer menyang kelas cadangan,

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar