Somalia minangka alamat kaping pisanan ing Aparat Nasional Nafas Nasional

alamat pisanan respirator nasional ing luar negeri somalia
alamat pisanan respirator nasional ing luar negeri somalia

Ing koordinasi Kementerian Perindustrian lan Teknologi, kanthi kerjasama Kementerian Kesehatan, mula dikirim menyang negara-negara, sing dikembangake dening Baykar, Biosys, Arçelik lan Aselsan, lan sing nampa tandha-tandha lengkap saka dokter sawise tes sukses.


Somalia minangka alamat pisanan ing radas napas sing dikembangake kanthi fasilitas nasional ing luar negeri. Turkey koronavirüsl jinis anyar (Covidien-19) dikirim Penyetor medical kanggo Somalia endi saperangan warga, kalebu apparatus care AMBEGAN intensif kanggo perang. Bahan sing disiapake miturut pandhuan saka Presiden Recep Tayyip Erdoğan tekan Somalia. Perdhana Mentri Recep Tayyip Erdogan, Turki gegayutan sepindah dikirim kanggo Somalia, "piranti kita wis dikembangaké karo temonan National Technological bakal ambegan sedulur Somali kita lan sadulur AMBEGAN." ditemokake ing katrangan. Pranyata manawa wektu mulang mulang bangsa kita supaya bisa dipercaya, Mustafa Varank, Menteri Perindustrian lan Teknologi, ujar, "Kita nyekseni sukses Gerakan Teknologi Nasional sing kita laksanakake ing pimpinan Presiden kita. Turkey bakal ambegan sedulur Somali kita lan sadulur, "ngandika.

ADDRESS KANGGO SOMALI ABROAD

Turkey, jinis anyar saka coronavirus (Covidien-19) wis dikirim Penyetor medical kanggo Somalia, endi apparatus AMBEGAN perang epidemi ing antarane care intensif pribumi. Mangkono, negara manca pertama ing ngendi respirator perawatan intensif domestik, sing miwiti produksi massal ing 14 dina miturut koordinasi Kementerian Perindustrian lan Teknologi, dikirim, yaiku Somalia, ing ngendi sinau ora ana respirator.

GUNUNG TOIR TRANSPORT

Kanthi pandhuan saka Presiden Recep Tayyip Erdoğan, bahan-bahan sing disiapake dening Menteri Pertahanan Nasional, Kesehatan, Industri lan Teknologi dimuat ing pesawat jinis 400M ing Bandara Militer Etimesgut.

LIRIK MEVLANA DITUTUP

Ing pesawat kasebut, ana 5 peralatan kesehatan nyegah kayata kit diagnostik, overalls lan topeng saka respirator perawatan intensif lokal, sing diproduksi ing tahap pertama, 10 ewu. pennant Presiden ing Turki lan ing sisih Turki saka Somalia lan flag Somali uga Mevlana, "Ana pangarep-arep ngluwihi nglokro becik. Ana akeh srengenge ing sajroning peteng. " Pesawat kasebut mandheg sawise bahan bantu dipetik.

"CIVILISASI KENE POSSIBLE, ITU ISU ISU VIEWAN

Presiden Erdoğan, ing kiriman ing akun Twitter, ujar: "Piranti pernafasan sing wis kita lakoni karo Gerakan Teknologi Nasional bakal bisa ambegan para sedulur ing Somalia. Peradaban ora dadi pitakonan, wujude wis eling. Kemungkinan lan kalbu ing negari kita kalebet andhekan lan mlarat. Aziz Millim, ana wit pesawat sing diarani welas asih ing atimu. " ungkapan sing digunakake.

"KANGGO WARISAN AKSES"

Menteri Perindustrian lan Teknologi Mustafa Varank nuduhake ing akun Twitter, "Kadhang-kadhang mulang bangsa kita supaya dipercaya lan menehi inspirasi kanggo dheweke. Kita nyakseni prestasi Usul Teknologi Nasional, sing diwiwiti miturut pimpinan Presiden kita. Turkey bakal ambegan sedulur Somali kita lan sadulur. " ngandika.

"HARAPAN PREGNANT"

Manajer Pertahanan Teknis Baykar, Selcuk Bayraktar, saka akun media sosial, ujar, "Kita ngirim peralatan pernapasan domestik sing dikembangake dening insinyur Turki menyang Somalia, negara adhine sing ora duwe piranti. Gerakan Teknologi Nasional ora mung wilayah kasebut. "Pangarep-arep saka wong mlarat sing nindhes ing saindenging jagad."

Napa GURU PRODUKSI?

Ing koordinasi Kementerian Perindustrian lan Teknologi, miturut arahan Presiden Erdoğan, insinyur Turki sing kerja ing Biosys, Baykar, Arçelik lan Aselsan, sing kerja sama karo Kementerian Kesehatan, tumindak kanthi korban kanthi tumindak kanthi kesadaran babagan proses Perjuangan Nasional. Anggere tim teka bebarengan kanggo produksi piranti "kanggo nggawe dhuwit" looking, ing diffucult ing diimpor saka luar negeri, malah ing kaping pindho rega kanggo dijupuk menyang barang unsent ngangkah Turkey wis vernacularization ing wektu cendhak 2-3 dina.

KANGGO PEDANG

Ing wawancara pungkasan wulan, Menteri Varank nerangake proses manufaktur piranti kasebut:

"Virus sakdurungé instruksi Perdhana Mentri Turki Recep Tayyip Erdogan kang, njajal akting bebarengan karo Kamentrian saka Health. Aku maca laporan karya teknis insinyur saben dinane. Engineer Turki tumindak ing proyek kasebut kanthi eling babagan proses Perjuangan Nasional. Saben padha nyambut gawe kanthi nyampurnakake bengi. Aku wis nusul produk sing duwe masalah kanggo ngimpor saka luar negeri lan malah nyoba tuku kaping pindho rega, lan yen produk sing ora dikirim menyang kita dilokalisasi ing wektu sing cendhak kaya 2-3 dina. Iki minangka perkara sing bisa dikorbanake.

"Kita bakal bisa PRODUKSI"

Kamentrian kita duwe perusahaan wirausaha sing duwe dhukungan, sing diarani Biosys. Kita wis nemtokake manawa perusahaan iki ngasilake peralatan kanggo ambegan perawatan intensif. Ing tingkat pilot sing kabeh 12 Unit diprodhuksi ing Turki lan duwe pesawat iki digunakake ing rumah sakit. Kita nggawe rencana karo kanca lan ujar, 'Kita bisa nggawe piranti kasebut ing negara kita.' Dadi kita padha angkat.

"LINE TELAH GAMPANG"

Ing kene, utamane Selçuk Bayraktar saka Baykar duwe dhukungan gedhe. Kita ngrampungake tugas iki lan kita nindakake karya teknik kanggo produksi massal piranti. Ing sawetoro wektu, kita ngubungi Arçelik, salah sawijining organisasi industri sing mapan ing negara kita. Dheweke uga sarujuk bakal melu ing karya iki. Kanggo produksi cepet lan massa iki, garis sing ngeruk diadegake lan piranti diwiwiti kanggo diprodhuksi ing baris iki.

Dheweke menehi sinyal

Kita uga ngasilake piranti kasebut kanggo kamanungsan. Yen Presiden kita ndeleng cocog, piranti iki uga bisa diekspor. Amarga kita percaya yen ngasilake alat kanggo kelas donya.



Dadi pisanan komentar

komentar