EGO Ndadekake Aplikasi Online Ankarakart

aplikasi transfer kertu ego online
aplikasi transfer kertu ego online

EGO, sing nambah anyar kanggo inovasi sing digawe kanggo tetep ing omah lan menehi pamisahan sosial kanggo warga, sajrone epidemi koronavirus (Covid-19), nggawa aplikasi Ankarakart kanthi online.


Kanthi aplikasi anyar Ankara Metropolitan munisipalitas EGO General Directorate, warga ora perlu maneh menyang kantor box kanggo tuku Ankarakart. Warga Ankara ujar, "www.ankarakart.com.t punika"Sawise mlebu ing situs web, kanthi aplikasi sing bakal ditindakake ing papat langkah sing gampang, kertu Ankara bakal disiapake lan dikirim liwat perusahaan kargo. Sing pengin nampa kertu kanthi tangan, sawise ngrampungake kabeh transaksi kanthi online, bisa nggawe janjian lan njaluk kertu saka poin aplikasi.

Siswa, guru lan warga ing umur 65 bakal entuk manfaat saka aplikasi kasebut, sing bakal nggampangake jiwa warga Ankara lan nyegah akumulasi ing titik aplikasi. Ing ngarep, kabeh warga Ankara bakal bisa nggunakake aplikasi iki kanggo tuku kertu.



Dadi pisanan komentar

komentar