Asisten Pelatih DHMI Bakal Tuku Kontroler Lalu lintas Udara

asisten pelatih dhmi bakal nyewa kontrol lalu lintas udhara
asisten pelatih dhmi bakal nyewa kontrol lalu lintas udhara

Informasi babagan institusi lan posisi sing bakal dijupuk dening Direktorat Jenderal Asisten Penguasa Bandara Negeri - Ujian Internasional Kontrol Lintas Udara


Opening Opening Unit: Direktorat Jenderal Otoritas Bandara Negara.
Posisi: DHMI (Negara)
Judhul Posisi lan Nomer Janjian:

  • Controller Lalu Lintas Udara: 17 unit.
  • Pengawal Lalu Lintas Air Trainee: 20 lembar.

Jinis Skor KPSS lan Skor Dasar kanggo Calon Pengontrol Lalu Lintas Udara: Paling ora 3 poin saka jinis skor KPSSP70

Jinis Skor KPSS lan Skor Dasar kanggo Calon Pengontrol Lalu lintas Udara Pelatih: Paling ora 3 poin saka jinis skor KPSSP70

Validity Year Score KPSS: Ujian Pemilihan Orang Umum tanggal 22 Juli 2018.

Kanggo makaryakke ing Direktorat Jenderal Panguwasa Bandara Negara ing ruang Artikel 399 / c saka UU Keputusan Nomer 3, Direktorat Jenderal Penguasa Bandara Negara sing diterbitake ing Warta resmi tanggal 08.07.2018 lan nomer 30472 bakal ditugasake menyang posisi Pengawas Lalu lintas Udara Pelatih lan Asisten Trafik Udara. Ujian pemilihan bakal dianakake sajrone kerangka sing diwenehake ing Regulasi babagan Ujian Calon.

Kahanan umum sing dibutuhake kanggo calon ujian,

a) Dadi Warga Turki,

b) Ora bakal dicopot saka hak umum,

c) Kanggo ngrampungake umur 18 taun,

d) Ing babagan status militer; ora ana gandhengane karo layanan militer, ora ana ing umur militer, utawa yen dheweke ana ing umur militer, dheweke wis nindakake layanan militer sing aktif utawa wis ditundha utawa ditanggepi menyang kelas cadangan.

e) Kajaba kriminal, sanajan wis diukum penjara utawa luwih saka 6 wulan, tumindak kadurjanan kayata pencegahan, ambisi, penyusutan, nyogok, nyolong, ngapusi, apus-apus, apus-apus, bangkrut utawa Ora kena disalahake amarga tumindak kejahatan lan kamulyan, utawa amarga tumindak salah, nyalahgunakake tender lan perdagangan resmi, lan ngandharake rahasia negara, kajaba eksploitasi lan penyelundupan,

f) Minangka tanggal pungkasan aplikasi, entuk pitung puluh poin utawa luwih saka jinis titik KPSSP11 sesuai karo artikel nomer 3 Regulasi Umum ing Ujian kanggo Dipunlarapake ing Kaping pisanan.

Keperluan calon pembantu lalu lintas udara,

a) Dadi lulusan fakultas utawa perguruan tinggi 4 taun,

b) Kanggo nampa laporan kesehatan kanthi tembung "dadi Controller Lalu lintas Udara" sesuai karo kritéria ICAO ANNEX, (syarat-syarat sing dibutuhake) www.dhmi.gov.t punika Lalu lintas udhara ing

Anggota Layanan Kontrol ditulis ing Peraturan lisensi lan Rating.)

c) Ing komunikasi swara ing udara / papan lan papan / panggonan, ora duwe aksen utawa dialek sing béda, stigma lidah, gagap lan kesenengan sing akeh banget bisa nyebabake salah paham, (Kahanan kasebut ditemtokake dening komisi ujian lan direkam sawetara menit.

Yen perlu, wasit dikirim menyang rumah sakit lan wasit diadegake miturut asil laporan pungkasan sing bakal diwenehake ing rumah sakit. Calon ora dianggep wis lulus ujian lan disingkirake sanajan wis lulus ujian sing dibantu komputer utawa ditulis.

d) Kanggo nyathet manawa siswa wis nampa paling ora 'C' saka Ujian Basa Asing Inggris ing limang taun kepungkur minangka deadline aplikasi (Dokumen nuduhake yen dheweke duwe kawruh basa manca sing ditemtokake ing tabel kesetaraan sing diterbitake dening Presiden OSYM (dokumen sawise 05.06.2015 bener.) .

e) Duwe lisensi pengontrol lalu lintas udara sing bener. (Waca: "SHY 65-01 Air
Lintas Pengawal Layanan Penanggalan Listrik Layanan Kontrol Lalu lintas ")

Syarat kanggo calon pengendali lalu lintas udara pelatih,

a) Dadi lulusan fakultas utawa perguruan tinggi 4 taun,

b) Kanggo umur 28.12.2020 taun nganti 27, tanggal Kursus Pengaturan Lalu Lintas Udara bakal diwiwiti (kanggo lair tanggal 28.12.1994 lan sawise.)

c) Kanggo nampa laporan kesehatan kanthi tembung "dadi Controller Lalu lintas Udara" sesuai karo kritéria ICAO ANNEX, (syarat sing dibutuhake) http://www.dhmi.gov.tr Iki ditulis ing lisensi Anggota Udara Layanan Kontrol Lintas Udara lan Peraturan Rating ing alamat kasebut.)

d) Ing komunikasi swara ing udara / papan lan papan / panggonan, ora duwe logat utawa dialek sing diucapake sing bisa nyebabake salah paham lan gangguan, bisa macet ing ilat, stuttering sing didhelikake lan bungah banget, (Kahanan kasebut ditemtokake dening komisi ujian lan dijupuk menyang menit, yen perlu, dikirim menyang rumah sakit. lan prosedur kasebut diadegake miturut asil laporan pungkasan sing bakal diwenehake dening rumah sakit wasit.

e) Minangka tanggal pungkasan aplikasi, kanggo menehi dokumentasi siswa sing paling ora nampa level 'C' saka Ujian Bahasa Asing Inggris ing limang taun kepungkur (Dokumen nuduhake yen dheweke duwe kawruh basa manca sing ditemtokake ing tabel kesetaraan sing diterbitake dening Presiden OSYM (dokumen sawise 05.06.2015 bener.) .

f) Ora ditolak saka kursus utawa Kepala ing babagan disiplin, kegagalan lan aspek administratif.

METODE ING PEPERIKSAAN:

Ujian pilihan kanggo pengontrol lalu lintas udhara pelatih lan calon pengontrol lalu lintas udhara;

- Uji tulis kanggo katrampilan uji coba kayata katrampilan umum, pertimbangan, intelijen, memori lan keputusan cepet, yen Ujian Pamilihan Komputer sing Ditulung utawa Ujian Pamilihan komputer sing dibantu ora bisa ditindakake.

- Sampeyan ditrapake kanthi cara sing kalebu ujian lisan kalebu evaluasi komunikasi swara. (Deleng: Peraturan Ujian Pemilihan Calon Dilantik kanggo Pengontrol Lalu lintas Udara Pelatih lan Posisi Pengontrol Lalu Lintas Udara ing Direktorat Umum Penguasa Bandara Negara Artikel: 13)

APLIKASI:

10 (sepuluh) kaping pirang-pirang posisi sing diumumake dening Direktorat Jenderal Angkatan Udara Nasional, skor KPSSP3 bakal diundang menyang ujian pilihan sing dibantu komputer utawa ujian ditulis wiwit paling dhuwur. calon; Dheweke bakal diundang menyang ujian lisan supaya skor ing ujian komputer sing dibantu utawa uji coba tulis. Calon sing pengin melu ujian ing antarane 11.05.2020-05.06.2020 http://isbasvuru.dhmi.gov.tr Dheweke kudu ngetrapake. Calon kudu ngunggah kabeh dokumen sing dijaluk ing sistem kasebut kanthi lengkap. Aplikasi kanthi pribadi lan kirim ora bakal ditampa.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar