Opening Mecidiyeköy Mahmutbey Metro Line Ditanggepi

imamoglu mecidiyekoy mahmutbey nganakake ujian ing garis metro
imamoglu mecidiyekoy mahmutbey nganakake ujian ing garis metro

Presiden İBB Ekrem İmamoğlu nggawe investigasi ing Stasiun Nurtepe Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line. Sing nyatakake, dheweke ngrancang baris mlebu layanan kasebut ing tanggal 19 Mei, nanging proses pandhemen ora ngidini iki, İmamoğlu ujar, "Persetujuan ditambani karo perusahaan manca kanggo sistem signaling garis. Sayange, karyawan perusahaan iki, sing nindakake pakaryan ing kene, biasane dikelola saka pusat Spanyol lan saka pusat ing Spanyol. Sayange, kanthi proses Covid, dheweke ora bisa nindakake layanan iki tanggal 3 Maret ”. Atingmamoğlu ujar, "Nyuwun pangapunten amarga gagal iki, nanging dudu solusi. Kita bakal ngrampungake kanthi cepet. "


Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanbul Metropolitan Munisipal (IMM), nganakake pemeriksaan ing Stasiun Nurtepe saka Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Line. Warga sing nampa informasi manawa Imamoglu bakal tekan stasiun sing nuduhake katresnan menyang Presiden IMM saka balconies. Nanggapi keprok warga, Imamoglu mudhun menyang lantai turnstile. Informasi teknis babagan karya sing ana ing baris kasebut diwenehake kanggo İmamoğlu dening Pelin Alpkökin, Kepala Departemen Sistem IMM. Alpkökin, line sampeyan, Beşiktaş lan Kabataş Dheweke nuduhake informasi manawa karya arkeologi ing stasiun kasebut terus dilanjut karo İmamoğlu.

"IN KASEKA ING KAJIAN"

Sawise ngevaluasi presentasi Alpkökin, İmamoğlu ujar: "Ana perusahaan manca subkontraktor ing kene. Sistem sinyal wis disetujoni karo perusahaan kasebut. Sayange, karyawan perusahaan iki, sing nindakake pakaryan ing kene, biasane dikelola saka pusat Spanyol lan saka pusat ing Spanyol. Sayange, kanthi proses Covid, dheweke ora bisa nyedhiyani layanan iki tanggal 3 Maret. Dheweke kudu ninggalake situs iki lan mulih menyang negarane. Kanggo meh 2,5 wulan, ora bisa njaluk layanan iki. Ana sawetara karyawan lokal sing nindakake layanan iki ing kene, miturut firma kontraktor kasebut. Nanging mesthi iki minangka sinau sing ora cocog. Kaya sing sampeyan ngerteni saiki, stasiun kasebut rampung banget. Ing lingkungan sing kaya ngono, mung kekurangan sing menehi tandha. Bagean teknis penting banget kanggo masalah kasebut. Kanthi tembung liyane, ora mungkin mbukak ing kene tanpa tes lan prosedur kasebut. Kita nunggu saiki; komunikasi terus. Loro kontraktor lan kita terus komunikasi supaya bisa sanalika bisa. Kita entuk gaweyan gedhe. Amarga ora ana jawaban sing jelas, kira-kira 80 dina, tes 90 dina kudu dihabisake ing kene babagan menehi tandha. Kita entuk gaweyan kanggo normalake lan nggawa karyawan saka Spanyol. Sanalika miwiti, kita pengin nampa layanan menehi tandha kanggo baris kita lan menehi garis iki marang warga Istanbul sanalika bisa. Yen ora, kita bakal mbukak ing Mei, kita duwe acara sedhih kaya ngono. Kita duwe situs konstruksi lan proyek liyane ing ngendi Covid ngalami masalah kaya ngono. Nyuwun sewu tresno iki. Pancen dudu bisnis sing ora bisa dirampok; kita bakal ngrampungake kanthi cepet. "

INTENSIF INTERSARI BALCONES

Sawise woro-woro kasebut, İmamoğlu, sing mudhun menyang lantai platform kanthi delegasi sing diiringi, diiringi Mevlüt Öztekin, walikota Kağıthane. İmamoğlu, sing ngrampungake penyelidikan ing stasiun kasebut, nilar Nurtepe kanthi akreditasi warga sing nglumpukake balconies kanthi tembung "Kami tresna sampeyan, Presiden, matur suwun."

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar