EGO bis bakal menehi layanan gratis kanggo warga sing ora duwe larangan

bis ego bakal menehi layanan gratis kanggo warga sing bebas saka larangan
bis ego bakal menehi layanan gratis kanggo warga sing bebas saka larangan

Perbandaran Metropolitan Ankara wis ngrampungake persiapan kanggo Idul Fitri. Saliyane ing dalan-dalan lan boulevards Başkent, karya-karya reresik ditindakake ing kuburan-kuburan, dene tim Departemen Polisi ngencengi pemeriksaan panganan utamane kanggo perusahaan sing ngasilake gula-gula. Meja Krisis, Başkent 153, ASKİ, Brigade Fire Ankara lan Polisi Perbandaran bakal makarya kanthi 7/24 sajrone riyaya, kalebu dina Arife. Toko Toko Halk Ekmek lan prasmanan Halk Ekmek bakal dibukak mung ing antarane 23-3 ing 26 Mei, Setu lan tanggal 10.00 Mei. Tim ilmu pengetahuan lan ASKİ bakal terus infrastruktur lan karya suprestruktur. Bus EGO, sing nggawa warga Ankara kanthi gratis nalika preinan nasional lan agama, uga bakal ngladeni warga sing bebas saka kurva.


Perbandaran Ankara Metropolitan wis ngrampungake kabeh persiapan ing saindenging kutha sadurunge riyaya Ramadhan, sing bakal dilalekake ing bayangan kurva amarga wabak koronavirus ing taun iki.

Başkent 153, Meja Krisis, EGO lan Direktorat Umum ASKI, Polisi Ankara lan Departemen Bomba Metropolitan bakal makarya 7/24 kanggo nyukupi kebutuhan lan panjaluk warga Ankara nalika liburan.

EGO BUSYE NGADIASA SERVISIS GRATIS

Direktorat Umum EGO, sing bakal nyedhiyakake transportasi umum ing sawetara jam 23 Mei, bakal nyedhiyakake layanan bis gratis ing antarane 24-26 Mei, kajaba sistem rel, selaras karo keputusan Dewan Pemerintah Umum Provinsi Ankara:

- 23 Mei 2020: 07.00-20.00

- 24-26 Mei 2020: 07.00-09.00 lan 16.30-20.00

Sajrone riyaya Ramadhan, ing ngendi keputusan Majelis Metropolitan kanggo nyedhiyakake layanan transportasi gratis kanggo preian agama lan nasional, warga Ankara sing dibebasake saka curfew bakal bisa entuk manfaat saka bis EGO kanthi gratis ing jam sing ditemtokake.

KAWASAN KAWASAN KANGGO MENGIKUTAN MAKANAN MAKAN

Nambah pemriksaan panganan rutin sing ditindakake warga kanggo tekan panganan sing sehat sadurunge preinan, Polisi Ankara; Terus audit kanggo bisnis sing ngasilake lan adol produk bakery lan produk manis.

Tumindak legal ditindakake amarga kekurangan sing diawasi ing audit sing mriksa manawa patuh karo kesehatan, kebersihan, piring pajak lan epidemi koronavirus, tundhuk karo panggunaan topeng, sarung tangan, lengan, balung lan gaun, jarak sosial, jumlah karyawan lan pelanggan ditandhani.

Nyariosaken yen Departemen Polisi Ankara uga bakal mriksa apa bisnis lan bisnis wis ditutup nalika curfew, Kepala Dinas Polres Perbandaran Metropolitan Mustafa Koç menehi informasi ing ngisor iki:

"Sajrone dina iki nalika kita siyap kanggo ketemu rahayu Idul Fitr sing rahayu karo warga negara Ankara ing kahanan nyerang wabah kasebut, tim kita, sing gampang ngubengi kutha, awan lan wengi. Ing tengah-tengah, kita duwe tim sing langsung nanggapi keluhan sing wis tekan garis Başkent 153. "

CEMETERY READY TO VISIT

Departemen Cemeteries uga nyiapake reresik kuburan sadurunge liburan Ramadhan lan nyiapake dheweke kanggo riko kasebut.

Kajaba ana kabeh kabupaten kabupaten KarşıyakaNalika nindakake karya pembersihan sing rinci ing Ortaköy, Cebeci Asri, Gölbaşı, Bağlum lan Sincan Cimşit Cemeteries, perawatan dijupuk kanggo mesthekake manawa penampilan umum makam kuburan sing akeh banjir sadurunge riyaya amarga curfew bakal ditrapake.

Ing njerone ruang kerja, wit-witan ing kuburan kasebut dijaga, pang-pang wit-witan sing garing dikepung, lan suket uga. Kresikan kanthi ati-ati ditindakake ing kuburan ing kuburan ing ngendi para sederek diidini teka ing dina pertama riyaya.

Nyebut manawa dheweke miwiti persiapan kanggo riyaya 1 wulan kepungkur ing kabeh kuburan, Kepala Departemasan Perkuburan Köksal Bozan ujar:

"Selaras karo pandhuane Walikota Mansur Yavas, ora mung kuburan pusat, nanging kabeh kuburan daerah dibersih. Pakaryan reresik lan perawatan wis rampung ing 6 kuburan kita ing tengah. Kita miwiti ngukur geni ing lawang gerbang warga kita sing teka kanggo kunjungan kasebut, kita uga menehi topeng kanggo wong sing ora nganggo topeng. Sanak kulawarga para martir bakal bisa nggawe kunjungan martyrdom ing dina pertama liburan sesuai karo layang ideran Kementerian Dalam Negeri. Kuburan kita bakal mbukak kanggo kunjungan warga kita sing ora duwe curfews sajrone curfew. "

Brigade Api ANKARA KANGGO MODAL 153 LAN TINDAK KRISIS AKAN NGADI POS 7/24

Başkent, sing dadi jembatan komunikasi ing antarane ibukutha kutha lan Metropolitan Municipality, bakal dadi 153/7 kanggo ngrampungake panjaluk warga nalika wektu sing paling cendhak.

Garis Meja Krisis lan Dhukungan Psikologis sing ditetepake sajrone proses epidemi koronavirus bakal terus maju menyang panjaluk warga sajrone liburan. Warga Ankara bisa ngirim panjaluk lan keluhan menyang Metropolitan Munisipal liwat nomer telpon Krisis Krisis "0312 666 60 00" utawa liwat Ibukutha 153.

Departemen Bomba Ankara uga bakal bisa 46/7 ing 24 stasiun bebarengan karo kabupaten kasebut. Pendhudhuk Başkent bakal bisa nglaporake laporan kebakaran liwat 112 Pusat Telpon Darurat.

HANGER lan ILMU KARYA ING DUTY

Direktorat Umum ASKI bakal terus nyedhiyakake layanan kanggo Capitals, 7/24, nalika preinan.

Minangka kabutuhan penting, warga bisa tekan ASKİ liwat pusat telpon darurat "0312 616 10 00" utawa liwat Ibukutha 153. Tim ASKİ, sing bakal terus nyedhiyakake layanan seluler 24 jam saben dina ing Layanan Penyelenggaraan lan Pembaosan Ganti Card; Transaksi kertu warga cacat, karyawan kesehatan lan safety, utamane warga negara sing luwih saka 65, bakal menehi alamat kasebut.

Bangunan layanan Direktorat ASKI Umum bakal mbukak antarane 4-08.00 sajrone 17.00 dina kanggo layanan panggantos, pembaruan lan loading kertu magnetik kertu counter. Tim uga bakal terus breakdown, pangopènan lan infrastruktur karya tanpa gangguan.

Minangka bagéan saka perang nglawan koronavirus, Dinas Ilmu Ilmu Agama, sing nambah owah-owahan aspal ing curfew sing ditrapake ing akhir minggu, bakal terus kerja ing preian. Tim Departemen Ilmu Agama, sing bakal nindakake pakaryan lan perawatan aspal ing tengah lan kabeh kabupaten, bakal menehi penampilan modern lan safety nyopir ing dalan ibukutha.

HARI INGGRIS ING MODAL

Tim Departemen Estetika City uga nyepetake kerja pembersihan ing kutha kasebut sadurunge riyaya Ramadhan.

Saliyane ing dalan lan boulevards Ankara, tim sing nindakake operasi ngumbah ing perhentian bis, bangku bangku, trotoar, alun-alun lan alangan ing titik tengah kayata Ulus lan Kızılay nyiapake kutha kanggo riyaya kasebut. Kendaraan sing nyapu lan tim ponsel bakal terus kerja ing 7/24 sajrone riyaya sing nggayuh kurungan bisa nglamar Ankara.

FOLK BASA ING Pungkasan Dina ING LIMA ING Dinten lan Dina

Pabrik Roti Umum Metropolitan Municipality, sing wis dadi merek ing ibukutha, wis nemtokake jadwal kerja kanggo riyaya Ramadhan.

Halk Ekmek, sing arep ngatur sawetara dina lan jam kerja kanggo nyukupi kabutuhan pangan warga lan nggawa produk produser lokal menyang rak, nampilake macem-macem baklava lan panganan panganan khusus sing disiapake kanggo festival kasebut kaya rasa kapitalis.

Toko Eceran Halk Ekmek lan prasmanan Halk Ekmek bakal dibukak mung ana ing antarane jam 23-3, Setu, 26 Mei, Selasa lan 10.00 Mei, dina kaping tiga.

Sasampunipun miwiti perjalanan intercity sawise warga warga umur 65 lan luwih diwenehake kebebasan mulih, kabeh langkah sing dibutuhake kudu ditindakake ing AŞTİ. Nalika warga sing duwe ijin lelungan ora dijupuk menyang AİTİ tanpa topeng, langkah keamanan uga ditindakake ing tingkat sing luwih dhuwur.



Dadi pisanan komentar

komentar