Bus Otonomi Karsan Bakal Ngawula ing Rumania!

bis mobil otonom bakal ngawula ing romania
bis mobil otonom bakal ngawula ing romania

Karsan mrodhuksi transportasi umum listrik ing Turki lan diekspor menyang jagad iki, mula kerja kanggo entuk karakteristik nyetir otonom sing Elektronik ngumumake manawa Serangan Otonomi, nampa tatanan pertama. BSCI, salah sawijining perusahaan teknologi terkemuka ing Romania, mrentah supaya siji Otonomi Atak Electric digunakake ing Taman Industri ing Ploeşti. Otonom Atak Electric, sing bakal menehi layanan pilot ing wilayah sing wis ditemtokake, bakal dikirim menyang BSCI ing pungkasan taun. Karsan, sing wis ngrampungake akeh prekara sing penting ing bidang teknologi, bakal nyadari penjualan proyek otonomi pertama ing Eropa ing kelas 8 meter kanthi kiriman menyang Romania.


Sajrone luwih saka 50 taun ing industri otomotif Turki Karsan dumunung ing lokasi siji pabrik produsen mobil multi-merek, uga perusahaan Turki sing ADASTEC CORP. Ing njero kerjasama karo Atak Electric, mula bisa nampa sawetara wektu cendhak ing model Atak Electric, mula miwiti nyetir otonomi otonomi Level-4. BSCI, salah sawijining perusahaan teknologi terkemuka ing Romania, wis mrentah supaya siji Otonomi Atak Electric digunakake ing Taman Industri ing Ploeşti, negara kasebut. Ing ruang lingkup proyek kasebut, Otonom Atak Electric, sing bakal menehi layanan pilot ing wilayah sing wis ditemtokake ing Taman Industri, bakal dikirim menyang BSCI nganti pungkasan taun.

"Urutan pisanan saka Otonom Atak Electric menyang Eropa"

Senadyan wujude jenis coronavirus (Covid-19) anyar sing menehi pengaruh ing jagad iki, CEO Karsan Okan Baş ujar, "At Autorious Atak Electric, ing ngendi kita target nggawa karakteristik nyopir otonom. Kita njupuk pesenan saka BSCI, salah sawijining perusahaan teknologi penting ing Romania. Pesenan iki ngiyatake kapercayan tumrap proyek kasebut. Elektronik Atak Electric, prototipe sing bakal dirampungake wulan Agustus, bakal dadi bis listrik pertama kanthi karakteristik mandir otonom sing diadaptasi kanggo kahanan dalan nyata. Kajaba iku, kanthi pesenan iki, sing kita rencana supaya pungkasaning taun, kita bakal adol proyek otonom pisanan ing Eropa ing kelas 4 meter. Nalika nglanjutake pakaryan tanpa klamben karo pendekatan pionir ing solusi transportasi sustainable, aku ngarep-arep supaya bisa slamet saka wabah sing bakal mengaruhi jagad iki kanthi cepet lan bisa pulih dina sing sehat. " ujar.

Otonomi Level-4 Bakal Integrasi

Ing proyek sing bakal diwujudake tim R&D Karsan, Atak Electric bakal dilengkapi fitur nyopir Otonomi Level-4. Ing proyek kasebut, perusahaan Turki ADASTEC CORP, sing nindakake studi babagan kendaraan otonom. Kolaborasi karo Karsan, rencana ngrampungake kendaraan Elektronik Atak Otonomi sing pisanan ing level prototipe ing wulan Agustus. ADASTEC CORP. Tes, simulasi lan validasi tes Atak Electric bakal terus nganti akhir taun kanthi nggabungake piranti lunak Otonomi Level-4 sing dikembangake dening Atak Electric menyang arsitektur listrik-elektronik lan piranti lunak kendaraan listrik.



Dadi pisanan komentar

komentar