Bonus Tambahan saka Karyawan Umum Bakal Dibayar Saiki

bonus tambahan karyawan umum bakal dibayar saiki
bonus tambahan karyawan umum bakal dibayar saiki

Zehra Zümrüt Selçuk, Menteri Kulawarga, Buruh lan Layanan Sosial, ngelingake yen bonus tambahan umur 52 dina lan diterbitake kaping pindho taun lan dibayar ing rong cicilan, ngelingake manawa ansuran pertama digawe ing tanggal 2 Januari ing pambayaran prentah 26 dina.


Ditemtokake manawa pembayaran tambahan buruh umum 13 dina bakal dilebokake menyang akun kasebut, Selçuk nyatakake manawa pembayaran tambahan sing dibayar kanggo karyawan umum taun 6772 kalebu ing pembayaran tambahan sing dibayar kanggo pekerja umum kaya ing UU Nomer 2017 babagan pambayaran tambahan.

Selcuk, "Kementrian sing mesthi ngasilake nilai kanggo masa depan Turki, kita bakal terus ngadeg dening sedulur-sedulur kita ing pambangunan karyawan sing dadi pendukung paling gedhe." ungkapan sing digunakake.

Nglaporake manawa pembayaran kasebut ditindakake sadurunge Idul Fitri, Menteri Selcuk ngucapake salam marang kabeh liburan para pekerja.



Dadi pisanan komentar

komentar