Başakşehir Çam lan Rumah Sakit Kota Sakura Dibukak Layanan

cam basaksehir lan rumah sakit sakura dibukak
cam basaksehir lan rumah sakit sakura dibukak

Presiden Erdoğan nganakake ujian ing Başakşehir Çam lan Rumah Sakit Kota Sakura sadurunge upacara kasebut. Nampa informasi saka panguwasa, Erdogan, Menteri Kesehatan Dr. Fahrettin Koca diiringi pihak liyane sing wis kasengsem.


Ing wicara kasebut ing upacara pambukaan, Erdoğan ngarepake manawa rumah sakit, sing ditugasake karo Perdana Menteri Jepang, Shinzo Abe, bakal migunani kanggo negara, negara lan Istanbul sing apik, ujar, "Dina iki, kita nambahake cincin anyar kanggo kekancan Turki-Jepang sing akeh banget. Kita wis nemtokake jeneng rumah sakit minangka Başakşehir Çam lan Rumah Sakit Kota Sakura, kanthi kerjasama karo rong negara kasebut. Kita wis nggawa karya liyane sing bakal dadi salah sawijining tugu bangga Istanbul menyang negara kita kanthi infrastruktur teknologi, pembangunan, lokasi, fasilitas lan fitur liyane. "

Nyariosaken manawa rumah sakit lan rumah sakit sing ramah energi minangka salah sawijining conto kemitraan pribadi-swasta, Erdogan ujar manawa karya iki bakal duwe peran kritis kanggo nglawan wabah Kovid-456, utamane karo 2 ewu 682 kasur, 725 sing kalebu unit perawatan intensif, 90 kamar poliklinik lan 19 papan kamar operasi. didhawuhi.

"Istanbul wis dadi pusat kesehatan internasional"

Presiden Recep Tayyip Erdoğan ngandhakake, yen kapasitas rumah sakit sing lengkap, sing bakal ngladeni total 107 cabang, wis ngrambah, direncanakake njupuk 35 ewu pasien saben dina lan nindakake 500 bedah sing ditampilake.

"Rumah sakit kita, sing nduwe 8 trek helikopter uga taman mobil 134 ewu 3 kendaraan, bakal menehi tamu kanggo manca sing cedhak karo Bandara Istanbul uga bangsa kita. Kajaba iku, Istanbul uga dadi pusat kesehatan internasional. "

"Kita ngirim peralatan medis lan masker menyang 82 negara"

Ing proses pandemik, saliyane Turki kanggo nyukupi kebutuhan dhewe, kekurangan suplai medis negara negara sing sadulur lan ramah bakal terus ngirim bantuan Stating, "Kita ngirim pasokan medis menyang 82 negara lan topeng. Kanthi yakin manawa nasib lan kasusahan iku umum, kita bakal terus ngetrapake kesempatan sing ana kanggo kabeh umat manungsa tumrap penyakit.

"Aku pengin rumah sakit nggawa kesehatan lan kesejahteraan menyang masarakat Istanbul"

Ngandika ing upacara pembukaan sing dirawuhi karo cara videoconferencing, Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe ujar, "Muga-muga rumah sakit iki, sing uga duwe jeneng sakura, minangka simbol Jepang, kanthi wit pinus sing ngeling-eling babagan kesehatan lan energi, nggawa kesehatan lan kesejahteraan kanggo masarakat Istanbul ing salawas-lawase."

Menteri Kesehatan Fahrettin bojone nalika pidato ing upacara kasebut, sing nglindhungi hak saben wong kanggo kesehatan, perawatan kesehatan sing tepat ing wektu lan kualitas kanggo kabeh wong kanthi gampang ngendika yen Turki duwe akses menyang langkah.

"Rumah sakit, sing dibukak, kalebu rumah sakit paling gedhe ing saindenging jagad. "Komplek kesehatan iki ora mung rumah sakit," ujare Koca. 8 kasur perawatan intensif duwe total 426 kasur. Ana 2 kamar ujian pasien. Wis 682 kamar operasi, 725 sing dilengkapi, hibrida. Ana 3 kamar pangiriman lan 90 unit pembakaran kanthi kasur. Rumah sakit iki saged ngladeni 28 pasien sedina. Minangka bangunan terisori seismik paling gedhe ing saindenging jagad sing nduwe isolasi seismik 16. Kanthi cara iki, kabeh layanan kalebu lindhu bakal bisa terus tanpa gangguan. "

Turkey 18 taun, 87 ewu 512 kapasitas amben diparingake

Sajrone 18 taun kepungkur, pandhuan lan dhukungan Presiden Erdogan selaras karo bangunan rumah sakit 636 struktur lan Turki, 87 512 kasedhiyan kapasitas ranjang sing mindhah bojo Menteri-menteri, "jumlah fasilitas kesehatan sing bakal dibangun ing wektu iki, nemokake 3 345. Ing taun 2016, 10 rumah sakit kutha wiwit operasi. Bebarengan karo Rumah Sakit Başakşehir, kita menehi rumah sakit 11 kutha. Konstruksi rumah sakit 6 kutha isih ditindakake. "

Menteri Suami, 2023 ing rumah sakit kutha sing sehat kesehatan Turki nyatakake target bisa ditindakake minangka titik pungkasan wanita lan layanan.

"Turki ing abad kaping 21 bakal nyithak jeneng negara kesehatan"

Kesehatan internasional lan kualitas layanan kesehatan lan pariwisata internasional kanthi arah khusus supaya tujuan sing penting ing pendidikan kesehatan minangka langkah penting sing ditindakake dening Menteri karo bojone, dheweke ujar:

"Rumah sakit kutha bakal mbantu negara kita mbukak potensial menyang jagad iki. Kita duwe infrastruktur sing luwih apik tinimbang meh kabeh negara sing mimpin pariwisata kesehatan. Kaya sing wis dingerteni, rumah sakit kutha dadi papan paling anyar ing lapangan sing ora sopan kanthi teknologi modern lan kenyamanan fisik. Nanging, iki personel kesehatan kualitas sing bakal ngladeni bangunan kasebut. Saben dina, sistem perawatan kesehatan kita luwih kuat ing jagad abad kaping 21 bakal nyithak jeneng Turki minangka negara kesehatan. "



Dadi pisanan komentar

komentar