Pandhuan Pencegahan lan Kontrol Pencegahan Covid-19 saka TSE menyang Industrialis

Pandhuan pencegahan lan kontrol kontrol kebersihan covid kanggo para industrialis
Pandhuan pencegahan lan kontrol kontrol kebersihan covid kanggo para industrialis

"Kebersihan Covid-19, Pencegahan Pencegahan lan Kontrol" disiapake dening ahli-ahli Institut Standards Turki (TSE), sing bakal dadi pandhuan sajrone perang perusahaan karo Covid-19.


Pandhuan bakal dadi pandhuan kanggo nglawan organisasi industri nglawan Covid-19 ing kebersihan lan pencegahan infeksi. Nyebut manawa pandhuan kasebut kanggo mesthekake para industrialis ing kabeh sektor dilaporake babagan prosedur pencegahan lan kontrol infeksi, Menteri Varank ujar: "Pandhuan tujuane supaya manawa para industrialis ing kabeh sektor dilaporake babagan prosedur pencegahan lan kontrol infeksi. Cara-cara sing wis ditindakake kanggo kasarasan para karyawan, para pengunjung, suplai, yaiku kabeh pihak sing duwe kepentingan ing perusahaan industri. Kita ora ngetrapake biaya kanggo perusahaan. Dadi, kita saranake njupuk langkah-langkah sing gampang nanging efektif. " ujar. Nyuwun organisasi industri menehi perhatian kabeh rekomendasi ing buku manual, yen pengin ngasilake produksi sing aman lan higienis ing fasilitas kasebut, Menteri Varank ujar, "Sampeyan ora mung bakal nuntun perusahaan nalika nglawan wabah. Uga bakal njamin manawa perusahaan tundhuk karo standar produksi sing dipercaya lan higienis sing dibutuhaké nalika jaman pasca epidemi. Kita bakal ngaudit perusahaan kasebut lan menehi sertifikat Produksi Aman COVID-19 kanthi bentuk sertifikat kualitas internasional kanggo sing lulus inspeksi. " digunakake ungkapan.

Ngerteni manawa sertifikasi sing bakal ditindakake TSE bakal nggawa kaluwihan sing penting kanggo para industrialis, ujare Varank, "Ing wektu mbesuk, sertifikasi jinis iki bakal dadi luwih terkenal ing perdagangan internasional. Kanggo manungsa waé, apa maning para pelanggan manca sing duwe syarat-syarat higienis perusahaan sing ditangani. Sing nindakake produksi ing kahanan sing aman uga bakal dadi dominan ing pasar. Kita ngrancang ngembangake kegiatan sertifikasi iki, sing bakal diwiwiti kanthi fasilitas industri, menyang sektor liyane ing ngarep; kita pengin nyelehake kepercayaan ing tengah kabeh kegiatan ekonomi. " dheweke ngomong.

Menteri Varank nganakake konferensi pers ing Kementerian kanggo ngenalake pandhuan sing disiapake dening ahli TSE lan kalebu langkah-langkah sing kudu ditindakake sajrone perang nglawan Covid-19 ing perusahaan industri. Menteri Varank nyathet manawa wiwit dina pertama pandemik, dheweke wis sukses nglawan virus iki amarga kawicaksanan sing efektif ditindakake ing pimpinan Presiden Erdoğan. Ngandharake yen dheweke njupuk pendekatan dinamik ing kabeh wilayah saka administrasi umum kanthi semangat mobilisasi, Menteri Varank ujar manawa ujaran:

LINE KEDAI KANGGO: Minangka Menteri Industri lan Teknologi, kita wis nyatakake ing saben platform sing prioritas dadi tenaga kerja ing langkah-langkah sing wis kita lakoni ing jaman iki. Kerep kerjasama karo para pemegang kepentingan ing sektor nyata, kita bisa nyegah kedadeyan. Nanging nalika nggawe kesinambungan produksi, garis abang dadi kesehatan karyawan.

HERO UNTITLED: Turkey, asale saka industri tenaga. Produk industri ngemot luwih saka 180 persen saka ekspor 90 milyar dolar. 5 lan setengah yuta buruh sing kerja ing manufaktur minangka pahlawan sing ora dingerteni saka sukses iki. Kita wis ngupayakake njaga infrastruktur sing padhet iki kanthi cara sing paling apik sajrone proses epidemi. Hygiene Covid-19, Pandhuan Nyegah lan Kontrol Infeksi nggambarake semangat iki.

KAWASAN KANGGO: Selaras karo kedadeyan epidemi lan panjaluk sing mlebu, kita durung nate ngetrapake pangerten kanggo mungkasi produksi. Pandhuan sing wis disiapake kanggo para industrialis ing kabeh sektor duwe informasi babagan pencegahan infeksi lan prosedur kontrol. Cara-cara sing wis ditindakake kanggo kasarasan para karyawan, para pengunjung, suplai, yaiku kabeh pihak sing duwe kepentingan ing perusahaan industri. Kita wis nggambar kerangka sing bisa ditindakake dening para ahli industri.

KETULUSAN bakal ngunggahake: Kita wis pendekatan sing konsisten lan fleksibel ing pandhuan. Nanging, ora ngetrapake biaya kanggo perusahaan. Dadi, disaranake ngetrapake langkah-langkah sing gampang nanging efektif. Ing kahanan pandemi, perusahaan kudu netepi aturan kasebut. Nanging, yen aturan kasebut diturutake; Efek wabah produksi bakal mudhun lan ilang, resistensi sektor nyata kanggo pandemik bakal saya tambah, lan kanthi nambah permintaan luar negeri, produsen kita bakal luwih dhisik saingan karo pesaing ing jaman pasca.

SIJIL PRODUKSI SAFE bakal Diwenehi: Pandhuan iki ora mung bakal nuntun perusahaan kanggo ngatasi wabah kasebut. Uga bakal njamin manawa perusahaan tundhuk karo standar produksi sing dipercaya lan higienis sing dibutuhaké nalika jaman pasca epidemi. Fasilitas industri bakal bisa ditrapake kanggo TSE yen padha karo standar sing ana ing Manual lan nindakake proses kasebut. Pelamar bakal mriksa bisnis kasebut kanthi pas lan menehi sertifikat Produksi Aman COVID-19 kanthi bentuk sertifikat kualitas internasional marang wong-wong sing lulus inspeksi.

KANGGO NATE TAMPILAN: Dokumen iki bakal nggawa sawetara kaluwihan sing penting kanggo para industrialis kita. Bakal njamin para karyawan dipercaya papan kerja lan menehi kontribusi kanggo mundhak produktivitas. Bakal nyengkuyung produksi sing cocog kanggo kesehatan manungsa lan mbusak tandha pitakon ing pikiran para konsumen babagan kebersihan lan sanitasi. Ing wektu sing bakal teka, sertifikasi jinis iki bakal dadi luwih terkenal ing perdagangan internasional. Kanggo manungsa waé, apa maning para pelanggan manca sing duwe syarat-syarat higienis perusahaan sing ditangani. Sing nindakake produksi ing kahanan sing aman uga bakal dadi dominan ing pasar.

Yaiku teknis liya-liyane: Kita ngrancang ngembangake kegiatan sertifikasi iki, sing bakal diwiwiti kanthi fasilitas industri, menyang sektor liyane ing ngarep; Kita pengin nyelehake rasa dipercaya ing tengah kabeh kegiatan ekonomi.

"MANUFACTURERS Deleng yen rencana sing bisa digunakake"

Menteri Varank, babagan pitakon babagan kahanan paling anyar ing tes Covid-19 ing OIZ, ujar, "Iki minangka aplikasi sing dituntut ing produksi produksi. Tes Covid-19 kanggo karyawan sing kerja ing perusahaan industri. Mangkono, ora ana sing ragu babagan njamin lingkungan produksi sing aman. Kita makarya ing kene karo pelayanan kesehatan, utamane babagan kepenak para pekerja. padha mung nyipta laboratorium kanggo ngawula industri lan nyoba conto sing dijupuk. Nalika ndeleng tingkat kasus tes, kita bisa ndeleng nomer ing level 3 saben sewu. Iki nyenengake banget kanggo kita. Produsen uga weruh manawa langkah-langkah sing ditindakake, "ujare.

"11 Perusahaan Gawe APLIKASI"

Menteri Varank mangsuli pitakon babagan tahap apa aplikasi ing standar sing disiapake TSE kanggo masker kain:

Minangka TSE, kita wis nggawe lan nerbitake standar kita supaya bisa mutusake topeng kain sing kudu tuku ing pasar, utamane nalika blanja, supaya warga negara ora kuwatir. Perusahaan sing ngasilake tundhuk karo standar kasebut ditrapake kanggo TSE karo loro informasi fasilitas lan produk conto. Sawise pemeriksaan laboratorium sing rinci, kabeh diwenehi sertifikat kompatibel TSE. Nganti saiki, 11 perusahaan nggawe aplikasi kanggo entuk sertifikat TSE, sawetara sing wis ngrampungake proses pamriksan ing fasilitas produksi, lan tes laboratorium masker wis diwiwiti.

Kanggo "Kebersihan Covid-19, Pandhuan Nyegah lan Pandhuan Pengontrol" Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar