Dina Sejarah: 23 Bisa 1933 karo garis Filyos-Eregli

kasir
kasir

Dina iki ing Sejarah
Kanthi undang-undang nomer 23 Mei 1927 1042, "Public Railways and General Pentadbiran Pelabuhan" ditetepake. (Organisasi sing dadi inti saka TCDD saiki.)
23 May 1933 Filyos-Ereğli baris konstruksi pelabuhan ing Eregli Law. Hukum ing operasi garis Samsun-Çarşamba dening GDY mlebu.




Dadi pisanan komentar

komentar