e-Government 1.000 TL Dhukungan Sosial TL! Asil Aplikasi Kebajikan Masyarakat Pandemi

pandemi dhukungan kanggo asil dhukungan pandemi dhukungan sosial
pandemi dhukungan kanggo asil dhukungan pandemi dhukungan sosial

Phase 1000 aplikasi dhukungan e-Government 3 TL ditindakake. Pembayaran dhuwit kaping 1 lan kaping 2 kanggo dhuwit bantuan sosial digawe kanggo sing butuh. Rincian babagan carane aplikasi kanggo aplikasi pitulung sosial TL kaping 3 1000 TL dikira. Dadi, kepiye carane bisa ngetrapake 1000 TL, lan sapa sing entuk?


Fase katelu aplikasi mupangat keamanan sosial saka 1000 TL, diwenehake dening Kementerian Tenaga Kerja Kulawarga lan Layanan Sosial, kanggo warga negara sing kena pengaruh ekonomi pandemi koronavirus. Menteri Kulawarga, Buruh lan Layanan Sosial Zehra Zümrüt Selçuk ujar manawa ing statement minggu kepungkur sing "3. Kita wis nampa luwih saka 3 yuta aplikasi kanggo program outreach fase kita. Kita wis nggawe 6 ewu pembayaran ing Fase 3 nganti saiki. " ujar. Warga sing pengin nampa dhuwit pitulung sosial nggawe pitakon saka sistem e-pemerintah.

Cara Nggawe APLIKASI ASSISTANCE SOSIAL PIKET 1000? (E-pemerintah)

Keuntungan keamanan sosial 1000 TL dibayar kanggo wong sing butuh amarga virus korona. 1000 aplikasi dhukungan pandhu arah TL bisa digawe liwat e-Government. Dhuwit pitulung sosial Aplikasi fase kaping 3 Aplikasi digawe miturut angka pungkasan nomer identitas TR.

Aplikasi kanggo Phase kaping 3 wis diwiwiti liwat modul Program Dhukungan Sosial Pandemi ing E-Government.

Miturut nomer pungkasan saka Nomer Identitas TR sampeyan;

0- Senin
2-Selasa
4-Rebo
6-Kamis
8- Jumuah

Sampeyan bisa nggawe aplikasi ing dina kasebut.

Sapa bisa nglamar tanpa Watesan ing dina Sabtu lan Minggu.

Ndhaptar Kanggo Ngrangkep Klik kene

BABAD 1000 TL SOSIAL KANGGO AID Wigati?

Kanggo takon 1000 entuk manfaat keamanan sosial TL liwat e-Government, mlebu menyang akun e-Government liwat link ing ngisor iki. Banjur, ing tombol telusuran, bukak bagean "Social Aid Inquiry" saka Kementerian Kulawarga, Buruh lan Layanan Sosial. Banjur klik tombol kanggo query.

Kanggo Pitakonan Dhuwit Bantuan Sosial Klik kene

Sapa sing bisa entuk dhuwit pitulung sosial?

Dening Bantuan Sosial lan Solidaritas; Undang-undang Insentif Bantuan Solidaritas lan Solidaritas 3294 utawa 2022

Ing njero lingkup UU babagan Ikatan Warga Warga Turki Sajrone Umur 65, Keperluan, Lemah lan Anak-anak Yatim (Pensiun tuwa, Pencen cacat, Pencen Pencat,

Pensiunan Silicosis,

Bantuan awis reguler kanggo wanita sing mati pasangan bojo,

Bantuan awis reguler kanggo Kulawarga Prajurit sing Kurang Irak,

Mupangat kanggo yatim piatu yatim

Bantuan Anak Prajurit sing Kuat

Bantuan Pendidikan Kondisi,

Bantuan Kesehatan Kondisi,

Kaping Kelahiran,

Program Bantuan awis Reguler kanggo Tuberkulosis lan Pasien SSPE sing duwe Mikir Kesehatan Psycho-Social and Financial) bakal dibayar 1.000 TL ing ruang lingkup Program Dhukungan Kertas Shield Packages Ekonomi, tanpa mbutuhake aplikasi apa wae.



Dadi pisanan komentar

komentar