Garis Produksi Domestik lan Nasional Dibukak ing Pabrik Fireworks MKE

garis produksi domestik lan nasional ditugasake ing pabrik mke gazi fisek
garis produksi domestik lan nasional ditugasake ing pabrik mke gazi fisek

Ing skop proyek anyar Perusahaan Mesin lan Industri Kimia (MKEK), baris produksi anyar sing digawe nganggo mesin domestik lan nasional mlebu layanan ing Pabrik Gazi Fişek.


Bukaan baris produksi anyar, sing bakal ngilangi katergantungan ing luar negeri lan digawe kabeh saka mesin domestik lan nasional, ing ruang lingkup koronavirus, Menteri Pertahanan Nasional Akar, Kepala Staf Umum Jenderal Yaşar Güler, Panglima Angkatan Darat Jenderal Umit Dündar, Panglima Angkatan Laut Angkatan Laut Adnan Adnan Özbal, Panglima Angkatan Laut Kucukakyuz lan Wakil Menteri Pertahanan Nasional Yunus Emre Karaosmanoglu dianakake kanthi metode konferensi video sing dirawuhi Alpaslan Kavaklioglu lan Shuay Alpay.

Sadurunge dibukak, Menteri Akar nampa informasi saka Pengurus Umum MKEK Yasin Akdere ing jalur kartrij anyar lan bisa digunakake. Congratulated sing nyumbang amarga efforts sukses wigati lokal lan nasional kanggo karya rampung nganti Menteri Akar, ngandika sing ana pembangunan ing indhustri lan teknologi ing Turki.

Ngandharake yen karya-karya kasebut uga dibayangke ing industri pertahanan, Akar ujar, "Pakaryan kita ing kerangka industri pertahanan wis entuk momentum penting kanthi kepemimpinan, dhukungan lan dorongan saka Presiden kita, lan matur nuwun tarif domestik lan kebangsaan ing industri pertahanan udakara 70 persen. Aku ora nemokake iku cukup. Kita bakal terus kerja kanthi cepet lan jangkah lan aku percaya yen bakal njupuk menyang tingkat sing luwih dhuwur. " ungkapan sing digunakake.

TAKEN PENTING PENTING

Babagan pentinge njupuk desain domestik lan nasional luwih ing industri pertahanan, Menteri Akar ujar:

"Pabrik Gazi Fişek, sing nduwe posisi sing migunani ing industri nasional lan domestik, nduweni posisi sing penting banget kanggo nyukupi kabutuhan Angkatan Bersenjata. Ing babagan iki, makna lan pentinge nggawa layanan ing pabrik khusus lan migunani iki ora mung karo mesin manca, nanging uga mesin domestik lan nasional lan menehi produksi penting banget. Kajaba iku, iki minangka sumber kebanggaan liyane kanggo nambah produksi 40 persen kanthi produksi sing digawe karo lembar kerja domestik lan nasional dibandhingake karo workbenches manca. "

Sing nyatakake yen kabeh tuntutan domestik lan manca bakal luwih cepet karo barisan produksi anyar, Menteri Akar ujar, "Aku kepengin negesake yen iki minangka langkah penting babagan finansial lan keamanan." ngandika.

Sing nyatakake yen efek negatif saka gumantung saka looms sing diprodhuksi ing luar negeri, saiki wis ngalami, Menteri Akar ujar, "Yen kita duwe ketergantungan, kita nemoni kahanan kayata ora bisa njupuk bahan sing menehi dhuwit. Yen kita maju kanthi cepet, muga-muga kabeh bahan produksi kita bakal bisa nindakake dhewe, lan kita bakal terus maju. " dheweke ngomong.

Ngelingake yen Menteri Pertahanan Nasional ngasilake macem-macem suplai kesehatan pelindung sajrone ruang lingkup serangan wabah koronavirus, Menteri Akar ujar:

"Kita uga ngrampungake kabutuhan penting kanthi nggawe bangku produksi topeng bedhah. Nganti rong wulan kepungkur, ora ana mesin sing nggawe topeng dadi masalah liyane. Sawetara dhuwit serius dijaluk. Nalika saiki wis tekan saiki, pambangunan mesin sing ngasilake topeng bedah kanthi sampeyan wis ngganti rumus lan nggawe gaweyan gampang. Langkah sing penting banget kanggo ngetrapake kabutuhan ora mung Angkatan Bersenjata, nanging uga negara kita, negara sing ramah lan sedulur. "

KANGGO Nuju INGKAH TANGGO SAHRA

Nemtokake upaya kanggo ningkatake produksi bahan perawatan pelindung ing pabrik pabrik sing ana hubungane karo Kementerian Pertahanan Nasional, Menteri Akar ujar:

"Kita wis ngasilake meh 30 yuta topeng nganti saiki. Kita ngasilake luwih saka 500 ewu coverall lan 140 ton disinfectants. Aku percaya yen kita bakal nerusake produksi iki kanthi cepet lan nambah jumlah sing luwih dhuwur. Ing wektu sing bakal teka, tokoh kasebut bakal luwih dhuwur. Presiden Presiden macem-macem pandhuan. Kanthi nambah karya lan koordinasi intensif karo kementerian lan institusi sing relevan, kita bakal nyoba nindakake tugas kanthi efektif lan nindakake distribusi. "

Menteri Akar ngelingake manawa MKEK ngasilake prototipe respirator mekanik sing diarani "Sahara", ujar "ngasilake thermometer lan kamera termal lan nasional wis direkam minangka sukses MKEK kapisah". Menteri Akar, babagan "Sahara", "Proses sertifikasi uga wis tekan tahap tartamtu. Kita bakal enggal bisa nyukupi kebutuhan negara kita, Angkatan Bersenjata lan negara sing ramah lan sekutu, kanthi ngasilake 500 piranti seminggu. " ngandika.

Luwih Kualitas Saka ITA KANGGO INJAWA

Thanks kanggo garis sing mentas ditetepake, dirancang kanggo nambah kapasitas produksi kaping telu. Thanks kanggo garis anyar sing bakal ngasilake kartridges 7.62 mm x 39 Kalashnikov, kartrij NATO 7.62mmx51, 7.62 lan 5,56 mm cartridges Shirred Maneuver, permintaan domestik lan manca bakal bisa ditemokake kanthi gampang lan produksi kualitas sing luwih dhuwur bakal diwujudake. Thanks kanggo proyek sing bakal ngilangi katergantungan manca ing cartridge, tujuan MKEK yaiku nambah daya sainge.

Kanthi proyek iki, MKEK, sing wis entuk struktur sing bisa mindhah ora mung produksi, nanging uga teknologi produksi, wis ngilangi ketergantungan luar negeri kanggo para counter produk produksi kartrij lan investasi iki.

Nalika kabeh kontol sing diwenehake ing proyek kasebut ana 100 persen domestik, nyatakake yen bangku produksi kartrij luwih dhuwur lan efisien tinimbang mitra sing ana ing jagad iki.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar