Gebze Darıca Metro dienggo Dibukak ing September 2023

gebze uga ditujokake kanggo mbukak sepur kasebut ing wulan September
gebze uga ditujokake kanggo mbukak sepur kasebut ing wulan September

Kesatuan Perbandaran Marmara lan Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın nliti karya-karya konstruksi Garis Metro Gebze-Darıca, sing ditransfer menyang Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur, 52 meter ing ngisor lemah. Karya terowongan saka proyek subway, sing didegake dening Kocaeli Munisipal Metropolitan lan mengko pindhah menyang Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur kanthi inisiatif Walikota Büyükakın, terus kanthi cara demam. Walikota Büyükakın, sing nggawe statement 52 meter ing ngisor lemah kanthi mudhun ing terowongan ing wilayah kasebut sing bakal dadi Stasiun Pusat Gebze, ujar, "Ana karya sing apik banget. Ana tim sing terus kerja awan lan wengi. Struktur sing bakal ana ing trowongan ing stasiun iki bakal rampung ing akhir wulan Juni. "

"Kita entuk kesempatan kanggo maju luwih cepet"


Walikota Gebze Zinnur Büyükgöz, Présidén AK Partai AK İrfan Ayar, Wakil Sekretaris Jenderal Metropolitan Mustafa Altay lan tim teknis kontraktor, sing nglakoni pambangunan proyek kasebut, uga wis ana ing pemeriksaan kasebut. Katerangan Tunnel terus, "ujare." Perusahaan kontraktor kita terus cepet. Aku matur nuwun kanggo kabeh sing menehi sumbangan. Aku ngaturake matur nuwun paling gedhe kanggo Presiden Kita Recep Tayyip Erdoğan. Kanthi dhukungan, kita wis bisa mbukak proyek iki kanthi cepet. Kanthi Kementerian Pengangkutan muatan proyek kasebut, kita entuk kesempatan supaya luwih cepet. Kanthi cara iki, kita bakal ngrampungake proyek Metro kita sajrone periode kasebut. "

"ING TANGGAL LAMPIRAN GAMPANG PENTING"

Walikota Metropolitan Walikota Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr Tahir Büyükakın ujar, "Saiki wis mudhun nganti 15.4 meter. Struktur trowongan lan stasiun dibangun. Mangkene gambar sing apik banget lan seneng banget. Penggalian terus ing telung struktur stasiun kanthi cepet. Kanthi idin saka Allah, proyek iki bakal rampung ing wektu sing wis dijadwal. Matur suwun Presiden kita maneh. Kita bakal mbukak proyek Metro kita kanggo layanan warga kita sing manggon ing wilayah iki, kanthi ijin saka Allah, kanthi introduksi Kementerian Pengangkutan. "

"KITA NUNGGAL JAWA PROJEK METRO IN SEPTEMBEL 2023"

"Proyek iki dianggep minangka karya sing kalebu garis transportasi lan transportasi umum antarane Darica Gebze lan Zona Perusahaan Terancang, nanging intine karya infrastruktur sing akeh nyambungake loro metropolisis," ujare Presiden Büyükakın. "OIZs kita gabung karo Gebze lan Marmaray. Kita disambungake menyang infrastruktur sistem rel kabeh ing Istanbul. " Ngomong manawa perusahaan kontraksi kerja kanthi cermat, Walikota Büyükakın ujar, "Aku matur nuwun kanggo kanca-kanca kabeh sing makarya awan lan wengi ing situs iki, lan Direktorat Umum Investasi saka Kementerian transportasi lan Infrastruktur. Aku matur nuwun kanggo warga sing manggon ing Gebze amarga sabar lan pangerten. Muga-muga, yen ora ana kekurangan, kita ngrampungake proyek metro ing wulan September 2023 miturut jadwal kerja sing direncanakake. Amarga koronavirus, mesthi ngrampungake jarak sosial, njupuk langkah-langkah sing dibutuhake babagan kesehatan lan keamanan pekerjaan, pakaryan terus. "

"KONTEN INTERVIEW KEMENTERIAN KAMI ING UNTUK INI"

Walikota Büyükakın nate negesake maneh "Muga-muga iki bakal dilebokake menyang layanan Gebze kita ing wulan September 2023" lan maneh dadi pitakonan sing ditakokake babagan kiriman garis kasebut menyang Bandara Sabiha Gökçen, "Sadurunge, Kocaeli Metropolitan Munisipalitas duwe protokol karo Istana Metropolitan Istanbul. Dheweke bakal nggawa Sabiha Gökçen menyang sepur. Kita uga bakal nggawe garis Sabiha Gökçen saka kene. Menteri transportasi terus konsultasi babagan masalah iki. Amarga iku karya metro liyane. Kita uga sinau babagan jalur metro sing nyambung karo Bandara Cengiz Topel lan kabupaten Derince, Izmit lan Kartepe ing antarane distrik Teluk kita. "



Dadi pisanan komentar

komentar