Periode Janjian Online Menehi Kovid-19 ing Oaksini Otomatis

Periode janjian online nglawan kovid kanthi keahlian otomatis
Periode janjian online nglawan kovid kanthi keahlian otomatis

Ing wektu iki, nalika minat ing blanja online lan transaksi online saya tambah amarga jinis coronavirus (Kovid-19), keahlian otomatis, sing asring disenengi wong-wong sing pengin tuku mobil, uga ditunjuk kanthi janjian online sajrone ruang lingkup serangan.


Amarga wabah Kovid-19, sing guncang ing jagad iki lan nyebar menyang kabeh negara, minat kanggo blanja online lan transaksi online saya tambah akeh. Refleksi saka kahanan iki uga katon ing sektor otomotif.Ing proses iki, sawetara perusahaan adol kendharaan ing lingkungan online, kanthi adol sifar kendaraan, tanpa kudu ninggalake omah. Thanks kanggo owah-owahan kebiasaan tuku, konsumen ngirit wektu lan kesempatan kanggo mriksa kabeh rincian babagan kahanan kendharaan saiki sing pengin tuku karo laporan ahli kendharaan sing arep dituku.

Nalika laporan sing ditampa saka perusahaan keahlian perusahaan lan independen menehi kapercayan marang konsumen, iki mbantu panuku ngilangi tandha pitakon babagan kendharaan kasebut. Sajrone periode kasebut, keahliane target supaya bisa nglawan Kovid-19 kanthi ngalih menyang sistem janjian online.

Asisten General TÜV SÜD E-Expert Manager Ozan Ayözger jagad yen Turki lan pungkasan jaman angel iki, ujar padha nyoba menehi jawaban kanggo panjaluk pamrentah otomatis, "Sadurunge para pelanggan teka janjian yakin janji kudu dikirim liwat kita utawa liwat pusat panggilan ing situs web. Kanthi cara iki, kita bisa nglindhungi proses sehat sing dibutuhake kanggo pelanggan lan karyawan kanthi njamin jarak sosial ing cabang-cabang kita. "

Ngerteni manawa para pelanggan bisa ngrampungake transaksi tanpa nunggu ing cabang nalika milih dina, jam, lokasi lan paket sing cocog karo sistem janjian kasebut, Ayözger ujar, "Kanthi nambah minat ing sistem janjian online, konsumen ngirit wektu lan kabeh rincian babagan status kendaraan sing dikarepake. kendharaan duwe kesempatan kanggo nliti kaca pariwara. " ujar.

Nyatakake manawa TÜV SÜD D-Expert kudu ngindhari prekara virus ing titik ekspertensi otomatis kanggo para karyawan lan kesehatan para pelanggan, Ayözger ujar manawa dheweke nggunakake aplikasi kasebut kanthi rinci babagan pelanggan lan karyawan.

'ITAU KANGGO Nuju TIGA BEDHANA'

Ozan Ayözger uga nggawe evaluasi babagan efek epidemi Kovid-19. ing industri mobil sing digunakake. Tjara manawa kelemahan sing dialami ing saben sektor uga katon ing industri mobil sing digunakake, Ayözger ujar:

"Kanthi nyuda adol kendharaan nomer loro, perusahaan keahlian wis mulai duwe wektu sing angel. Kajaba iku, kebiasaan tuku konsumen wis ganti lan adol saka platform penjualan online ing sektor mobil sing digunakake wis tambah dibandhingake karo taun-taun sadurunge, amarga adol wis mudhun saka periode pra-epidemi. "

'TANGAN NEGARA NATE bakal MANAJARI'

Ozan Ayözger, sing uga nuduhake ramalan babagan nalika proses normalisasi bakal diwiwiti ing sektor kasebut, disimpulake kaya ing ngisor iki: "Kanthi rekomendasi panitia ilmiah lan rencana normalisasi sing ditemtokake dening pamrentah kita, gerakan sethithik diwiwiti ing sektor kendharaan lan kendaraan sing digunakake. Nalika kita ora ngarep-arep bisa bali kanthi cepet sadurunge periode pra-epidemik, kita yakin manawa perdagangan kendharaan tangan nomer loro uga bakal mbalekake maneh terima kasih amarga langkah-langkah sing kudu ditindakake sajrone 2 wulan sabanjure minangka bagian saka proses normalisasi anyar. "



Dadi pisanan komentar

komentar