Çanakkale 1915 Bridge dadi Layanan ing Maret 2022

jembatan canakkale bakal mlebu layanan ing Maret
jembatan canakkale bakal mlebu layanan ing Maret

Presiden Recep Tayyip Erdoğan rawuh ing Upacara Rampung Menara Çanakkale 1915 Bridge kanthi konferensi video bebarengan karo Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Adil Karaismailoğlu.


Erdogan lan Karaismailoğlu nggawe statement nalika upacara salah sawijining menara jembatan kasebut.
Sorotan pratelan sing digawe ing upacara kasebut yaiku:

Muga-muga kita bakal netepi janji iki supaya jembatan iki ing Maret 2022, kita bakal mbukak layanan kasebut kanggo kabeh Turki

Jembatan tengah 2023 jembatan minangka conto kanggo tujuan 2023.

Konstruksi jambatan ing Selat Çanakkale minangka impen sing kaya pirang-pirang abad, kaya impen sing akeh ing negara kita, iki muji mujudake kasunyatan.

Ing saindenging jagad sing bakal dibentuk maneh kanthi politik lan ekonomi sawise koronavirus, jembatan iki bakal dadi infrastruktur sing penting banget kanggo kita.

Kanthi proses iki, kabeh blok kabeh 4 menara wis rampung lan tahapan penting ing pambangunan jembatan saiki isih ditinggalake.

Rumah Sakit Kota Başakşehir II. 21 Mei, bebarengan karo Perdana Menteri Jepang, Pak Abe, liwat videoconferencing.

Nalika kita nindakake iki, bagean sing dipimpin dening CHP tansah nyoba nyegah karya, nyegat kita kanthi ngapusi lan pitenah.

Serangan klompok dhukungan kesetiaan ing Van minangka tumindak teroris sing melu anggota HDP. Tumindak HDP ditindakake kanthi cara sing padha karo anggota CHP. Cara kasebut beda.

Menteri transportasi Adil Karaismailoğlu: Dina iki kita nyekseni sejarah. Kita nglumpukake menara pisanan ing jagad 1915 Bridge. Layanan feri ing antarane Lapseki lan Gelibolu bakal dawane 1.5 jam kanthi jembatan kasebut, nalika 6 jam. Pengangkutan lan transportasi penumpang ing dalan gedhe tambah saben dina. Jembatan kasebut bakal nyambungake Thrace lan Wilayah Aegean, lan bakal menehi mupangat banget kanggo vitalitas ekonomi. Dalan negara bakal disingkat 101 kilometer kanthi dalan gedhe 40 kilometer. 567 yuta TL bakal disimpen saben taun. Kaya dene luwih saka 1000 situs konstruksi ing saindenging negara, kita tumindak miturut prinsip kesehatan pisanan lan safety pekerjaan pisanan.

Agensi Berita Hibya



Dadi pisanan komentar

komentar