Nalika Bakal Sepur Penerbangan Sepur?

kapan arep olahraga sepur mulai
kapan arep olahraga sepur mulai

TCDD Tasimacilik rencana kanggo miwiti maneh Sepur Kacepetan Tinggi (YHT), layanan sepur regional lan garis besar, sing ditundha amarga wabah koronavirus, ing wulan Juni yen ora ana owah-owahan.


Sawetara aturan diwenehake kanggo "periode transisi". Patut, sepur bakal nggawa penumpang kanthi kapasitas 50 persen. Penumpang sing ora disenengi ora bakal dilatih menyang sepur. Penumpang bakal entuk karcis luwih dhisik. Iku mung bakal lungguh ing kursi sing dituku. Dheweke ora bakal bisa lelungan ing kursi liya. Ora ana pangowahan rega tiket. Sepur bakal disinfeksi.

Ing ngisor iki, aturan anyar sing kudu ditrapake ing sepur

Sawetara aturan bakal ditrapake ing "periode transisi". Iki kaya ing ngisor iki:

  • YHT bakal nggawa penumpang kanthi kapasitas 50 persen.
  • Penumpang sing ora disenengi ora bakal dilatih menyang sepur. Penumpang kudu nggawa topeng.
  • Penumpang bakal entuk karcis luwih dhisik. Iku mung bakal lungguh ing kursi sing dituku. Dheweke ora bakal bisa lelungan ing kursi liya.
  • Ora ana pangowahan rega tiket.
  • Sepur bakal disinfeksi.

Sepur bakal nduwe kursi sing kosong kanggo kesehatan ing mburi wagons

"Sepur-sepur kasebut uga bisa mbukak kapasitas 50 persen. Ana kursi kosong kanggo kesehatan ing mburi. Dhukungan finansial lan psikologis dibutuhake kanggo warga supaya bisa digunakake ing jaman anyar. Sampeyan perlu nggawe pangorbanan kanggo mbalekake maneh. Miturut riset, maskapai ora bisa ngrebut angka Januari sanajan ing musim iki taun ngarep. Ana tokoh sing padha ing sepur. Gesangipun bangsa saiki bakal owah.

Turkey Railway Map

Kapan Ekspedisi YHT Diwiwiti?

Dheweke ngandhakake yen kursi sepur disusun kanthi cara kanggo nyetel jarak ing antarane kursi miturut aturan jarak sosial sing diganti sawise YHT Coranavirus sing dioperasekake TCDD Taşımacık AŞ. Penjualan tiket kanggo penerbangan YHT, sing bakal diwiwiti ing pertengahan wulan Juni, bakal ana ing internet maneh.

Map of Turkey Fast Train



1 Komentar

komentar