Adana Mersin Penawaran Jam Tangan lan Tiket

Jam Sepur Adana Mersin lan Harga Tiket
Jam Sepur Adana Mersin lan Harga Tiket

Minangka garis paling umum saka Railway Adana Mersin. Wektu Perjalanan mbutuhake udakara 45 menit. Layanan Sepur Adana Mersin diwiwiti jam 6:00 esuk lan terus nganti 23:15. Penerbangan terakhir saka Mersin menyang Adana udakara 22:30 ing wengi.


11 stasiun sepur sing dituju nalika dina layanan sepur 28 Kang digawe. Karcis Sepur Adana Mersin ora kasedhiya ing internet utawa ing tanggal ngarep. Mulane, sampeyan bisa entuk tiket saka stasiun sepur nalika dina perjalanan. Bakal ono gunane kanggo stasiun ing menit 15 sadurunge kaping sepur, sanajan intensitas abot banget. Adana Mersin Raybüs penerbangan yaiku ngladeni antarane Adana nalika mandeg perantaraan.

Rute Line Sepur Adana Mersin

Adana Mersin Sepira suwene Sepur Wilayah Adana?

Sepur sepur saka Adana menyang Mersin njupuk udakara jam 1 lan 10 menit. Sepur-sepur iki kerja ing saben dina antara Adana lan Mersin.

Stasiun Sepur Railway Adana Mersin

  1. Adana
  2. Şakirpaşa
  3. Kesahidan
  4. zaitun
  5. newish
  6. Tarsus
  7. Huzurkent
  8. Tashkent
  9. Karacailyas
  10. Tırmıl
  11. Myrtle

Jadwal Penerbangan Adana Mersin 2020

Myrtle Tırmıl K.
Ilyas
watu
kent
tentrem
kent
Tarsus newish Kesahidan Shakir
Pasha
Adana
05: 45 06: 11 06: 26 06: 48
06: 10 x 06: 37 06: 52 x x 07: 17
06: 30 x x x x 07: 03 07: 20 x x 07: 48
07.00 * x x x x 07: 31 07: 46 x x 08: 11
07: 30 07: 56 08: 11 x 08: 35
08: 05 x 08: 33 08: 48 x x 09: 13
08: 30 x 08: 57 09: 12 x x 09: 37
09: 10 x x x x 09: 41 09: 56 x x 10: 21
09: 50 x 10: 17 10: 32 x x 10: 57
10: 35 x x x x 11: 06 11: 21 x x 11: 46
11: 15 x 11: 42 11: 57 x x 12: 22
12: 15 x x x x 12: 46 13: 01 x x 13: 26
13: 00 x 13: 27 13: 42 x x 14: 07
13: 50 x 14: 17 14: 32 x x 14: 57
14: 30 x x x x 15: 01 15: 16 x x 15: 41
15: 10 x 15: 37 15: 52 x x 16: 17
15,3 x x x 16: 02 16: 20 x x 16: 47
16: 25 x x x x 16: 56 17: 11 x x 17: 36
17: 05 x 17: 32 17: 47 x x 18: 12
17: 20 x x x x 17: 53 18: 10 x x 18: 38
17: 50 x 18: 17 18: 32 x x 18: 57
18: 40 19: 06 19: 21 x 19: 45
19: 25 x 19: 52 20: 07 x x 20: 32
20: 00 x x x x 20: 31 20: 46 x x 21: 11
20: 40 21: 07 21: 23 x 21: 47
21: 30 x 21: 57 22: 12 x x 22: 37
22: 30 x x x x 23: 01 23: 16 x x 23: 41


Adana Mersin Jam Tren

Myrtle Sepur Adana Rega Tiket 2020

  • Harga Tiket Adana Mersin 2019: Lengkap: £ 7.5 Siswa: 6.25 Tiket Tiket TL: 12 TL
  • Harga Tiket Adana Tarsus 2019: Lengkap: £ 5.5 Siswa: 4.5 Tiket Tiket TL: 9 TL
  • Harga Tiket Adana Yenice 2019: Lengkap: £ 4 Siswa: 3 Tiket Tiket TL: 6 TL
  • Langganan Adana Mersin 2019 (Saben wulan): Lengkap: £ 150 Siswa: £ 120

TCDD CONSULTING AND RESERVATION PHONES

Nomer telpon kothak stasiun stasiun sepur lan jam bukaan.

KONTAK KENYATAAN ADANA

Tel: 0322 453 31 72 (05.30-21.30)

KONSEP STARAT MERSİN

Tel: 0324 231 12 67 (05.30 - 21.30)



Dadi pisanan komentar

komentar