Cargo Turki Wiwiti Saka Penerbangan ing İzmir

kargo turkish miwiti penerbangan saka izmir
kargo turkish miwiti penerbangan saka izmir

Cargo Turki (THY), merek kargo saka Turkish Airlines, sing wis nggayuh tingkat paling dhuwur ing antarane 25 operator kargo udhara paling apik, ngrancang ekspedisi kanggo İzmir saben dina tanggal 28 Mei.


Wakil Pengurus Umum Kargo Turki Turhan Özen, Wakil Presiden Penjualan Cargo Ahmet Kaya, Ankara, Istanbul, Izmir, Antalya, provinsi Adana Managers kargo mangsuli pitakon kargo maskapai penerbangan kanggo eksportir woh lan sayur-sayuran seger, proses pandemik. dievaluasi.

Presiden Asosiasi Woh-wohan Segar lan Sayuran Aegean sing ngetrapake pertemuan pesawat Hayrettin, nambah jumlah penerbangan supaya bisa nyukupi kabeh kabutuhan ekspor Cargo Turki sajrone koronavirus ujar manawa terus dadi mitra solusi kanggo produsen lan ekspor Turki.

"Nalika watesan kanggo lelungan amarga coronavirus nyuda lalu lintas pesawat penumpang, iki nggawa kapadhetan ing sisih pesawat kargo. Saliyane pesawat kargo, kargo digawa uga pesawat ing armada penumpang THY. Kanthi Cargo Turki, sing nduwe kapasitas kargo udhara nomer enem sing paling gedhe ing donya, kita ngirim produk sing ditambahake regane produk sing larang regane kurang kanggo akeh negara. Rega lan biaya unit bakal luwih wajar amarga nomer penerbangan mbukak. Ing taun 2019, 6 yuta 213 ewu dolar woh lan sayuran seger diangkut nganggo udara minangka ganti 19 ewu 761 ton produk. Ekspor woh-wohan seger lan sayuran sing digawe udhara ing taun kepungkur tambah 2018 persen tinimbang dibandhingake 9. "

Hong Kong pangkat nomer siji karo $ 4 yuta 309 ewu

Sawise ujar manawa ekspor woh-wohan lan sayuran paling dhuwur yaiku udhara ing Hong Kong kanthi udakara 4 yuta 309 ewu dolar, dheweke ujar yen Norwegia ngetutake Hong Kong kanthi 2 yuta 525 ewu dolar lan Singapura kanthi 1 yuta 656 ewu dolar.

"Ekspor menyang China berjumlah 1 yuta 337 ewu dolar. Prancis, ing sisih liya, ana ing papan kaping lima kanthi ekspor kargo udhara udakara 1 yuta. Kanthi ekspansi jaringan penerbangan Turki Airlines, Cargo Turki nambah pengaruh ing pasar internasional, saéngga jaringan pasar saya saya mundhak. Ekspor Cherry, sing pertama dadi eksportan woh-wohan seger lan sayur-sayuran ing taun kepungkur kanthi udakara 10 yuta dolar, tambah 2018 persen babagan jumlah lan 23 persen nilai dibandhingake 53. Produk paling nomer loro sing diekspor minangka jamur yaiku 2 yuta 349 ewu dolar. Kanggo ekspor, 2019 juta 7 ewu dolar entuk ing taun 2 kanthi nambah 569 persen. "

Nyebutake ekspor ceri menyang Taiwan lan Korea Selatan bubar dibukak sawise China, dheweke ujar, "Sadurunge Pandemi, kita duwe loro proyek Ur-Ge kanggo China, Korea Selatan, Malaysia, Singapura lan Timur Wétan lan Asia Kidul-Wetan. Korea Kidul, sing mlebu Persatuan Eksportir Woh-wohan lan Sayuran, saiki lagi dilakoni rong penerbangan seminggu. " ujar.

Kaping pisanan ing 28 Mei

Manajer Wilayah Cargo Turki Faik Deniz ngumumake manawa ekspedisi menyang Izmir direncanakake saben dina tanggal 28 Mei.

"Yen ana awak sing amba, kita bakal bisa ngirim menyang Istanbul udakara 30 ton. Iki bakal meh ngeculake kabutuhan kapasitas. Minangka produk sensitif, kita bakal menehi prioritas kanggo woh-wohan seger lan sayuran kanggo kapasitas. Yen jumlah perdagangan mundhak ekspor ceri karo China, kita bakal nggawe penerbangan utawa penerbangan tambahan. Taun iki ora mungkin, nanging aku mikir bakal bisa nindakake operasi charter gumantung saka panjaluk permintaan ing taun-taun sing bakal teka. Operasi kabeh terus kompak ing bandara siji. Masalah kasebut bakal luwih saya suda. Ing Izmir, kita mbusak palet lan kathah kanthi ngetrapake proses disinfeksi iwak. Iki minangka disinfeksi pangayoman sing bakal nyuda efek koronavirus lan njaga 30 dina. Disetujoni dening Kementrian Kesehatan, iki minangka pertama kalinya ing Izmir. Iki uga nyegah kontaminasi silang. Virus iki ora nyebrang. "

Produk bakal dimuat menyang pesawat kasebut tanpa mbuwang rantai kadhemen

Faik Deniz, sing ngumumake manawa depot panyimpenan kadhemen kanthi area 731 kothak persegi lan area 3 878 meter kubik rampung ing wulan Februari, ujar:

"Kanthi ukuran, tegese wilayah Izmir bakal nyukupi kebutuhan panyimpenan kadhemen 20-25 taun. Yen kita kalebu gudang, kita ora bisa gawe anyar, kita wis cedhak karo 4 ewu meter panyimpenan saka kadhemen. Nalika kita ngirim produk liwat X-ray, dijupuk menyang gudang langsung lan chain kadhemen ora rusak. Kita uga nuntut panjaluk babagan peralatan khusus sing bakal dijupuk ing pesawat kasebut. Produk kasebut bakal dimuat ing pesawat kasebut tanpa matesi chain kadhemen. Gudang kasebut antara 0 nganti 8 derajat. Kita duwe rencana kanggo kurang dina ing fase kapindho. Kita bakal nindakake kelas negatif. Kita mikir ing cuaca sing adhem ing proyek pisanan. Nanging, yen sampeyan nggawe gelar minus ing udhara sing adhem, iki bakal nggawe es lan sampeyan kudu digunakake ing ruangan sing kapisah. "

Ekspedisi tambahan kanggo Korea Kidul kalebu ing agenda kasebut

Asisten Manajer Umum Kargo Turki Turhan Özen ujar, "Yen ana panjaluk nambah pelayaran menyang Korea Kidul, kita ndhukung tambahan nganti siji wulan paling ora sajrone sajrone wektu cherry bakal paling sibuk. Kita nggarap woh-wohan saka pakaryan sing wis ditindakake karo Asosiasi Exporters Aegean sajrone 3-4 taun. Kanthi nambah kenaikan iki, kita entuk wiwitan ekspor ceri menyang China ing wulan Juni taun kepungkur, kita bakal nambah ekspor woh seger ing kargo udhara. Pesawat penumpang kita diwiwiti wulan Juni. Kita nyedhiyakake sesambungan karo kabeh negara ing jagad iki. Urip beting produk kayata woh seger lan sayuran kurang lan larang regane. Mula, kita tumindak khusus ing sektor woh seger ing babagan kapasitas lan rega. " dheweke ngomong.

Rencana normalisasi THY wis siyap

Özen ujar manawa ing taun iki, rega kargo udhara wis diatur lan rega kampanye khusus ditawani marang agen-agen kasebut, kanthi nambahake rencana kanggo penerbangan penumpang wiwit wulan Juni.

"Amarga Covid-19, pirang-pirang negara maju kanthi bertahap kanggo nampa penumpang internasional babagan perjalanan internasional. Turkey ditindakake kanthi anggapan yen terus-terusan tren mudhun kanggo loro negara supaya bisa saya mundhak kanthi cepet. Unit penumpang kita mabur nganti tekan 320 tujuan lan 290 tujuan internasional. Bakal maneh ing tingkat kasebut, kayata September-Oktober. Bakal diwiwiti karo 50-60 negara ing wiwitan. Keputusan kasebut bakal ditindakake nganti saiki sing diwenehake dening Kementerian. Sajrone musim ekspor iki, bagean sing signifikan saka produk ora bakal diwenehake saben dina, saben dina. Iki amarga kasunyatane penerbangan penerbangan penumpang kasebut diluncurake karo penerbangan kargo lan kargo kasebut ditindakake ing kapal terbang penumpang. Kabeh mau gumantung saka lelungan penumpang. Armada 23 pesawat nyedhiyakake layanan kargo. Kanthi introduksi 310 pesawat penumpang wiwit wulan Juni, tarif luwih terjangkau bakal entuk agenda kasebut.

"Kita digunakake kanggo ngirim produk kanthi cara sing sehat"

Menehi negesake yen peningkatan rega ing sawetara tujuan, kudu ditrapake ing lokasi liya, Cengiz Balık, Wakil Ketua Dewan Persatuan Pokok Seger lan Sayuran Sayuran Aegean, diterusake kaya ing ngisor iki:

"Perencanaan kudu ditindakake babagan frekuensi dina lan lelungan sing ana hubungane karo tujuan kaya Indonesia, Taiwan, Kemboja, Kuala Lumpur. Titik penting liyane yaiku nyedhiyakake kendharaan kendaraan kanggo transportasi produk, telat pesawat, ngenteni lan bandara adhem. Ing pesawat, ing swiwine ngenteni 2-3 jam sajrone loading. Nalika cuaca dadi luwih anget, nggawe cacat serius kanggo produk kita. Kita bakal nyoba nglindhungi produk kita kanthi tutup termal. Kita kerja sama kanggo mesthekake supaya produk wis tekan pelanggan kanthi sehat. Penting kanggo mbukak Bandara Adnan Menderes. Ing wilayah sing bakal diekspor, kita kudu ngirim produk menyang Bandara Atatürk lawas Istanbul. Penting banget yen nalika ngirim kargo menyang Bandara Adnan Menderes, pindhah menyang adat saka ing kana. Yen garis-garis domestik diwiwiti, kahanan iki bakal dirampungake. "

Manajer Layanan Pelanggan Kargo Turki Mustafa Asım Subaşı ujar manawa operasi ing njero lemah minangka link sing paling penting ing ranté, lan kemul termal bisa ngimbangi deformasi produk sing diekspor menyang negara-negara panas.



Dadi pisanan komentar

komentar