Karsan Bozankaya Tuku Bus listrik otomotif

karsan bozankaya tuku bis listrik otomotif
karsan bozankaya tuku bis listrik otomotif

Karsan, kanggo nambah efektifitas ing pasar bis listrik, Bozankaya Diwangun dening bis otomotif lan listrik sing duwe kabeh hak sing diwenehake ing hak merek dagang sing kapisah ing Turki lan sing ora kadaptar ing pasar internasional lan tuku kabeh hak properti intelektual lan industri.


Pabrik kendharaan komersial domestik Karsan, Bozankaya Ngumumake manawa wis mlebu kontrak kanggo mindhah teknologi lan transfer hak properti intelektual lan industri nganggo otomotif.

Kanthi persetujuan sing dimaksud Bozankaya bis listrik sing dikembangake dening hak merek dagang otomotif kaya sing diwenehake ing kapisah, Turki lan didaftar ing pasar internasional kanthi lan tanpa hak properti intelektual lan industri Karsan. Nyariosaken manawa keputusan kasebut ditindakake kanggo nambah efektifitas Karsan ing pasar bis listrik.

Ing pratelan kasebut ing Platform Pambocoran Umum (KAP) saka Perusahaan, "Kanggo nambah efektifitas ing pasar bis listrik, ing pengumuman kasus khusus tanggal 20 Mei 2020; Bozankaya Import lan Export Manufaktur Mesin Otomotif Inc.Bozankaya Otomotif) wis berkembang lan duwe hak 10,5 m, 12 m., 18 m. lan 25 m. Unit Traction lan Voltage High (HV) sing ana gandhengane karo kabeh hak properti intelektual lan industri, ngerti lan teknologi, kalebu investasi industri anak perusahaan, pangguna lan non-domestik lan luar negeri, nyedhiyakake hak merek bis listrik kasebut kapisah. kajaba sawetara bagean) Kanggo mindhah kabeh investasi sing digawe ing bis menyang kita Bozankaya Dheweke ngumumake manawa dheweke mutusake kanggo menehi kontrak kanggo Transfer Technology Technology otomotif lan Transfer Hak Hak intelektual lan Industri lan kanggo aplikasi ing Kompetisi Otoritas kanggo entuk ijin kanggo operasi transfer kasebut.

Bozankaya Perusahaan kita wis ngetrapake menyang Otoritas Kompetisi kanthi panjaluk persetujuan transfer ing ruang Transfer Teknologi lan Transfer Hak Hak intelektual lan Industri sing ditandatangani karo Otomotif, lan pembangunan bakal dituduhake karo masarakat lan para investor. " Ukara kasebut ujar.


Dadi pisanan komentar

komentar