Kepiye Kénging sertifikat Ijin Wisata? layar sertifikat Perijinan Perjalanan e-Pemerintah

Kepiye pikantuk dokumen ijin lelungan?
Kepiye pikantuk dokumen ijin lelungan?

Kepiye Kénging sertifikat Ijin Wisata? layar ijin Pemerintah e-Pemerintah: Apa sing dibutuhake kanggo ijin Perjalanan? Sapa sing bisa njaluk Dokumen Permit Wisata?


Presiden Recep Tayyip ErdoÄŸan nggawe panjelasan babagan ijin perjalanan intercity kanggo ijin travel intercity, sing tundhuk ijin pamrentah. Miturut layang ideran ing situs web Kamentrian Dalam Negeri; Perjalanan bis intensitas ora bakal ditindakake, kajaba warga sing duwe kahanan pemerintah sing cocog. Wong-wong sing tiwas ing sedulure pisanan utawa duwe penyakit sing abot lan warga sing durung duwe papan kanggo nginep, utamane sajrone limalas dina kepungkur, bisa nglamar ijin kanggo gabenir utawa bupati kabupaten.

Kajaba iku, sing nyatakake keterlibatan ing proses produksi lan pasokan saka kamar profesional sing relevan, lan sing dadi pejabat umum lan panyedhiya layanan publik ora bakal ana watesan perjalanan.

Kepiye cara nggawe kerajinan TRAVEL?

Warga sing dibutuhake kanggo lelungan ing saindenging kutha bakal ditrapake kanggo Otoritas Wisata supaya digawe miturut koordinasi gubernur lan bupati kabupaten lan njaluk dokumen perjalanan. Ijin travel intercity bakal ditanggepi papan kanggo wong sing duwe panjaluk sing cocog, kalebu kacepetan lelungan lan wektu. Perencanaan rute bis bakal digawe dening Papan Wisata lan informasi bakal diwenehake kanggo wong sing prihatin.

Miturut Papan Wisata, dhaptar warga sing bakal lelungan kanthi bis, telpon, lan dhaptar penumpang kanthi alamat sing dituju, bakal dilaporake menyang pamrentah ing kutha sing bakal dibukak. Bis sing diidini bisa plancongan mung mandheg ing stasiun plancongan ing stasiun bis propinsi lan njupuk penumpang sing diidini lunga dening para gubernur ing wilayah-wilayah sing mandheg, yen ora kapasitas. Layanan layanan perusahaan bis bakal dilarang.

Sapa sing bisa njaluk PERMIT TRAVEL?

  • Kamentrian Dalam Negeri ngirim layang tambahan marang para gobernador, sing nyatakake pengecualian larangan kanggo kendaraan. Ing layang, sing kalebu pengecualian babagan aplikasi kasebut, wong sing bisa entuk Permit Wisata didhaptar kaya ing ngisor iki:
  • Wong-wong sing dibuwang saka rumah sakit ing papan kasebut diobati lan pengin bali menyang omah, sing dirujuk dening laporan dokter utawa sing wis nampa janjian lan kontrol dhokter.
  • Wong-wong sing bakal lelungan kanggo nekani panguburan awake dhewe utawa garwane, sedulure sing kaping pisanan sing tiwas, utawa seduluré.
  • Wong-wong sing bakal melu transfer panguburan, kasedhiya yen ora ngluwihi 4 wong, kajaba sing nyebabake pati yaiku coronavirus.
  • Sing pengin ngrampungake layanan militer lan bali menyang pemukiman.
  • Sing diundang kanggo kontrak saben dina swasta utawa umum.
  • Sing dirilis saka institusi penal
  • Sawise teka saka luar negeri, wektu quarantine 14 lan wektu ndelok ing asrama sing ana ing Institusi Kredit lan Hostels ing papan kasebut.
  • Ijin sertifikat diwatesi kanggo nomer penumpang ing kendharaan pribadi

SIJIL PERMIT TRAVEL IS DIPANGGIH DENGAN E-GIGNMENT?

Kantor Transformasi Digital Presiden wis ngumumake yen Dokumen Permit Wisata bisa dipikolehi saka e-Government wiwit saiki. Ing pratelan sing digawe ing akun Twitter, "Warga kita sing bakal lelungan sajrone langkah-langkah koronavirus ora ana maneh kudu mlebu pamrentah kabupaten. Aplikasi Permit Wisata ing portal e-Government.

Proses Aplikasi

  1. Aplikasi liwat Gateway e-Government.

    KLIK SIN ING UNTUK DAPAT DOKUMEN PERMIT TRAVEL

  2. Aplikasi bakal diterusake menyang Papan Ijin Perjalanan lan bakal dinilei dening Dewan.
  3. Sawise evaluasi digawe Papan Permit Wisata, pelamar bakal dilaporake liwat SMS minangka "Aplikasi sampeyan wis ditampa" utawa aplikasi sampeyan ditolak.
  4. Warga sing wis ditampa aplikasi bakal ditampa ing Desks Aplikasi digawe ing terminal bis utawa bandara, sawise wis diverifikasi karo nomer TR ID sing.

TRAVEL Ä ° ZÄ ° N CERTIFICATE ° Ã - RNEÄ Ä °

Sampel ijin lelungan



Dadi pisanan komentar

komentar