Kerugian Global ing Penerbangan $ 314 Milyar

kerusakan global ing milyar dolar
kerusakan global ing milyar dolar

KPMG Turkey arep ngevaluasi efek wabah koronavirus sektor logistik. Kabeh ndonya ing lalu lintas udhara, daratan lan segara, nuduhake yen mandheg lan pamimpin transportasi Sektor Pengangkutan Sektor KPMG Turki dikunci Ujab Yavuz, ujar manawa penghasilan paling gedhe sing dialami maskapai kasebut. "IATA prédhiksi kerugian global perusahaan maskapai saka Covid-19 nganti $ 314 milyar," ujare.


KPMG nyelidiki efek saka sektor logistik Covidien-19 ing Turki, dheweke nindakake penilaian babagan periode kasebut sawise kedadeyan wabah. Pamimpin Sektor Angkutan, KPMG Turkey Yavuz Öner, "salah sawijining panyebab utama wabah runtuh macroekonomi global Covidien-19 njupuk dalan sing bener, yaiku kerusakan jaringan chain sumber global. Gencatan kegiatan ing China, sing dianggep minangka pabrik bahan mentah ing jagad iki, diwiwiti saka volume perdagangan global lan kena pengaruh kapiler meh kabeh ekonomi. "

Thatner nyatakake manawa pirang-pirang negara ing jagad nolak lalu lintas lalu lintas, udhara lan segara, Öner ujar manawa jotosan sing paling kuat dijupuk perusahaan maskapai:

"Meh penerbangan penerbangan menyang industri. Kerugian penghasilan gedhe banget kanggo ngidini perusahaan urip tanpa dhukungan saka pamrentah. Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) prédhiksi kerugian perusahaan maskapai saka pandemi Covid-19 dadi $ 314 milyar global. Miturut Survei IATA April 2020 IATA, 86 persen wakil industri ora ngarep-arep pemulihan sadurunge 6 wulan. Kajaba iku, dawa proses iki tegese beban kanggo perusahaan maskapai dadi luwih abot. Iki minangka sebab utama kenapa maskapai AS nyatakake panjaluk SOS kanggo dhukungan pamrentah. ”

ngusulake; "Data April penerbangan DHMİ Turkey mudhun 4 persen ing patang wulan pisanan sakabehe, 32 persen penurunan dilaporake. Turki ing konteks nyerang wabah Bandara Sabiha Gokcen sing digunakake kanggo sauntara wektu wis mandheg lan sawetara penerbangan domestik winates manawa mung THY sing sah, "ing kasus iki tegese tantangan gedhe kanggo perusahaan maskapai liyane," ujare.

Taun hard ing segara

Taksiran dampak Covidien-19 miturut KPMG Turkey ngalami beban angkutan maritim sing padha. Indeks Cargo Kering Baltik, sing minangka indikator sing penting banget kanggo perdagangan dunya, nyathet tingkat paling murah sajrone patang taun suwene wulan Maret taun iki, amarga COVID-19 kalem permintaan kanggo transportasi kargo garing. Ing wulan April, indeks kasebut bisa pulih kanthi resume sawetara perusahaan, nanging ora entuk pulih sing signifikan. Kajaba iku, "Moody, agensi peringkat kredit internasional, wis ngowahi prospek industri pengiriman global sajrone 19-12 wulan sabanjure amarga Covid-18 wiwit stabil dadi negatif. Panjaluk, sing nuduhake penurunan gedhe kanggo kargo wadhah lan garing sing meh podo karo kegiatan produksi produksi lan perdagangan sing bakal kelangan, bakal nyuda bathi perusahaan pengiriman global ing 2020 sadurunge bunga, susut, lan pajak. "

Periode Pasca Covid

Öner ngomentari babagan quarantine pasca global kaya ing ngisor iki: "Jeneng game wis diganti minangka 'perlindungan saka ranté pasokan' kanggo perusahaan sing makarya ing sektor sektor manufaktur lan layanan. Kabeh wong, saka perusahaan eceran menyang automakers, sing dadi dodolan online, lagi nyemak ranté persediaan supaya gangguan saka operasi. Perusahaan sing ngerti cincin kasebut wis rusak utawa ngrusak ing ranté pasokan kanthi cepet nyuda karusakan sing bakal dialami, lan wong-wong sing ora ngati-ati ngadhepi biaya gedhe.

Sawise virus kasebut dikendhaleni lan urip bisa normal, kita bakal terus nindakake praktik sing wis kita sinau lan adaptasi ing proses iki. Preduli barang utawa layanan sing kita tampa, titik utama kepuasan kita yaiku kegiatan ing ranté pasokan. Mulane, tantangan sektor saiki yaiku wilayah sing kudu ditindakake investasi sing paling penting kanggo masa depan. Ora preduli carane prilaku manufaktur lan tuku konsumen, proses logistik ing mburi iki bakal dadi kunci tumrap perusahaan perusahaan. "



Dadi pisanan komentar

komentar