Presiden Çalışkan Ngunjungi General Manager Yazıcı

ketua umum, umum, ngunjungi printer kasebut
ketua umum, umum, ngunjungi printer kasebut

Kenan Çalışkan, Ketua Pegawai Pengangkutan-Sen, TCDD Taşımacılık A.Ş. Dheweke ngunjungi Manajer Umum Kamuran Yazıcı ing kantor dheweke lan takon karo wawancara Promosi Promosi lan Ganti Judul.


TCDD Taşımacılık A.Ş. Manajer Umum Kamuran Yazıcı nyatakake menyang Presiden Çalışkan: "Wawancara promosi ora bisa ditindakake amarga larangan sing ditindakake amarga wabah koronavirus, lan wawancara kasebut wajib diwiwiti kanthi watesan.

Manajer Umum Yazıcı nambahake, yen larangan kasebut luwih suwe tinimbang sing diarepake, dheweke uga bisa nganakake wawancara liwat metode konferensi video.

Ing pertemuan karo General Manager Yazıcı, Presiden Çalışkan uga ngaturake panjaluk saka personel babagan kegiatan struktur organisasi sing ditindakake lembaga kasebut.



Dadi pisanan komentar

komentar