Lotre Tahap KIPTAS Silivri kaping 3

Drawing panggung kiptas silivri digawe
Drawing panggung kiptas silivri digawe

Ing pidato kasebut ing Upacara Loteri Sekolah Tahap KIPT Silivri kaping 3, Presiden İBB Ekrem İmamoğlu nggawe telpon ing ngisor iki menyang Pengurus Umum Ali Kurt: "Sampeyan bakal ngirim sawetara omah sing bakal digambar. Kita, warga negara kita saka ing kono lan sedulur-sedulure, kanthi nyathet watesan upah minimum ing Turki, malah ora bisa ngimpi wong-wong sing duwe penghasilan paling sethithik, konsep proyek bisa ngasilake kanthi penghasilan, aku ngumumake Proyusi Silivri 4. Ayo nggambar saiki lan supaya Injil dikirim menyang kulawargane. Mbesuk sabanjure; Ayo para feed masyarakat, masyarakat kita kanthi pangarep-arep yen 'sanajan ing kahanan kasebut, kesempatan bisa diraih'. Iki dadi tanggung jawab kita. Muga-muga sampeyan bakal menehi kabar apik iki menyang Istanbul minggu ngarep liwat KIPTAS. "


Presiden Perbandaran Metropolitan Istanbul (IMM) Ekrem Imamoglu rawuh ing Upacara Loteri Lot KTTAS Silivri kaping 3. İBBoğlu Sekretaris Umum İBB Yavuz Erkut, Penasihat Presiden PresidentBB lan SözcüSü Murat Ongun, Ketua Dewan KİPTAŞ Ertan Yıldız lan Manajer Umum KİPTAŞ Ali Kurt diiringi. Kurt nggawe pidato kutha sadurunge upacara kasebut.

KURT: "APLIKASI DENGAN LESEN DARI SAIKI LAIN"
Dheweke negesake yen dheweke wis nggawe kemajuan ing wektu sing cendhak lan proyek omah sosial Silivri 3rd Stage minangka salah sawijining. Kurt nuduhake informasi babagan proyek kasebut lan ujar:

"Proyek kita, sing kalebu 1513 omah, 7 unit komersial, 300 masjid kanthi 1 wong, 26 ruang kelas, 4 sekolah dhasar lan sekunder lan pusat kesehatan 1, ditindakake 3 perusahaan kontraktor ing 3 tahap. Ing wulan Agustus 2019, rong tahap kita maju kanthi rata-rata 2-70 persen, dene salah sawijining tahap kita ana ing rencana bisnis kanthi 75 persen. Minangka tim, kita nggawa tahap iki kanggo tahap sing padha karo tahap bisnis liyane karo model bisnis sing kita lakokake ing kerangka hukum. Nalika pisanan ngrembug proyek kasebut, kita ngerti manawa lisensi lan implementasine proyek beda-beda. Rencana zoning uga dibatalake. Kita miwiti proses nyiapake rencana pengembangan kanthi cepet. Sawise nggawe persetujuan rencana saka IMM, kita nampa modifikasi lisensi revisi selaras karo proyek saiki lan rampung transaksi lampiran lantai kaya Natal. "

KURT: "APRIL-MUNGSA TANGGIL kanggo 2 BULAN"
Ngandharake yen arep ngrancang ing Pusat Pameran Eurasia ing Yenikapı 2 wulan kepungkur, Kurt ujar manawa dheweke ora bisa ngrampungake panjaluk kasebut amarga pandemi. Kurt ujar manawa dheweke lunga menyang pengaturan kanggo para ahli waris sing bakal angel ing proses iki. "Kita nolak pembayaran April-Mei sajrone 2 wulan. Ing wektu sementara ing wulan Mei, kita nganakake pengaturan mbayar kanthi 4 cicilan sing padha. Tujuan kita ing aplikasi iki yaiku kanggo nggedhekake beban warga kita sing mbayar loro lan sewa. We bangga awake dhewe minangka struktur perusahaan pertama sing uga ana ing proses wabah iki ing Turki, "ujare.

İMAMO WELU: "Kita Nggawe PROJEK TANPA KONEKSI"
Presiden İBBoğlu İmamoğlu ujar, "Ing wektu sing angel lan ing lingkungan sing kuwatir, kabeh KIPTAS wis nedahake kepraktisan kanggo nyiapake proyek sing sadurunge duwe masalah tartamtu, supaya bisa nyekel para pemegang sing tepat kanthi cara sing paling mumpuni, tetep kualitase ing tingkat paling dhuwur. Kulo tulung matur nuwun marang karyawan, Pengurus Umum, Ketua Dewan, kabeh manajer lan mesthi kabeh karyawan ing lapangan kasebut. Nalika ngunjungi lapangan, aku weruh manawa lingkungan kerja sing cocog kanggo proses pandemik diwenehake lan kualitas produksi sing dikarepake para ahli waris diturunake. Aku seneng ”.

Atingmamoğlu ujar, "Sawetara wong lan panjaluk rakyat uga ana ing agenda kula. Titik minangka nilai sing terkenal babagan lokasi. Nduwe identitas kanggo urip proses sing beda ing Silivri. Ana sing ngganggu wong. Ing leaflet utawa mock-up, ana lapangan ijo sing ana gandhengane, nduweni proses sadurunge kita durung rampung, nanging durung diwiwiti. Wonten papan rekreasi ing kene, dadi kewajiban lan tanggung jawab saka IMM kanggo ngamanake lan makarya kanthi bentuk taman sing misuwur ing Istanbul ”.

"Kita KANGGO TANGGUNGJAWAB TAMBAHAN TAMBAHAN AESTHETIC TO KOTA"
Menehi negesake filsafat utama KIPTAS yaiku ngasilake omah sosial, İmamoğlu nggarisake manawa nambah rasa estetika babagan pangembangan kutha minangka salah sawijining tujuan sing penting. İmamoğlu nyatakake yen penting institusi institusi duwe prioritas lan tanggung jawab kasebut. Wis misi kaya ngono. Ing misi liya, nanging konsep omah sosial, wong entuk kesempatan kanggo golek omah dadi kahanan omah ing Turki, angger-angger finansial uga bisa menehi kemampuane, ansuran, saengga mung bisa ngimpi wong lan menehi lingkungan akuisisi omah bisa ngerteni impen sing wajib diwajibake. Prinsip-prinsip kasebut penting kanggo filsafat KIPTAS. Mesthi wae proses nggawe model model sing ana hubungane karo transformasi kutha minangka ukuran liyane. "Sampeyan kudu bisa ngasilake proyek sing seimbang kanthi finansial lan nduweni kemampuan ngasilake proyek sing bisa kontribusi karo transformasi kutha lan regenerasi kutha Istanbul kanthi nyata."

"Kita bakal nggawe PELUANG Anyar"
İmamoğlu nyathet manawa jagad iki bakal mlebu wektu kesehatan, urip sosial lan masalah ekonomi amarga proses pandemik, lan negesake manawa tumindak gerakan mobilisasi iki. İmamoğlu nyatakake manawa dina iki bisa diatasi kanthi netepake lingkungan solidaritas, rekonsiliasi lan kapercayan, lan terus kaya ing ngisor iki:

"Proses iki bakal mungkasi, urip bakal terus. Nanging institusi kaya kita duwe kewajiban ngrampungake harapan wong kanthi pakaryan sing cocog. Senadyan kesulitan kasebut, kemampuan kita ngasilake karya; Sanajan ana masalah kasebut, nggawe proyek; Sanajan masalah kasebut, kita duwe kewajiban kanggo nampilake kemampuan kanggo njaga kepemilikan karyawan ing tingkat paling dhuwur. Sanajan kabeh masalah kasebut, kita bakal terus maju kanthi nambah kahanan karyawan. Kita bakal nggawe kesempatan kerja anyar lan kita bakal dadi pengarep-arep karo sawetara sektor kanthi langkah perintis sing bakal diterusake. "

"HOLIDAYS wis didandani menyang kulawarga"
Sawise ujar iki, İmamoğlu mungkasi pidato kanthi nelpon ing ngisor iki marang Kurt, General Manager KIPTAS:
"Sampeyan bakal ngirim sawetara omah sing kita gambar ing wulan Juni. Kita, warga negara kita saka ing kono lan sedulur-sedulure, kanthi nyathet watesan upah minimum ing Turki, malah ora bisa ngimpi wong-wong sing duwe penghasilan paling sethithik, konsep proyek bisa ngasilake kanthi penghasilan, aku ngumumake Proyusi Silivri 4. Dina-dina iki kita padha berjuang karo moralitas ekonomi lan ekonomi saiki; Ayo padha sukses dadi pangarep-arep kanggo wong kanthi ngasilake cara sing bener, metode sing bener, ngasilake model sing tepat, ngasilake karya sing berkualitas lan berkualitas. Ayo nggawe akeh dina iki, ayo ngirim kabar apik ing Eid kanggo kulawargane. Ayo para feed masyarakat, masyarakat kita, kanthi pangarep-arep 'Sampeyan bisa entuk kesempatan sanajan ing kahanan kasebut' minggu ngarep. Iki dadi tanggung jawab kita. Muga-muga, kita bakal menehi kabar apik iki menyang Istanbul minggu ngarep liwat KIPTAS. Kanca-kanca kita bakal nyiapake iki. ”

Ing ngarsane pidato ing Notaris Bakırköy, sapérangan diwiwiti. Imamoğlu, Erkut, Ongun, Yıldız lan Kurt wis nemtokake jeneng pisanan lan apartemen sing wis entuk proyek ing Silvri 23rd Stage Project kanthi nggambar akeh.



Dadi pisanan komentar

komentar