Langkah-langkah Kovid-19 Dijupuk ing Transportasi Penumpang Railway!

pancegahan coronavirus dijupuk ing sepur
pancegahan coronavirus dijupuk ing sepur

Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Adil Karaismailoğlu nggawe pratelan marang media ing Lapseki, ing pundi dheweke nganakake upacara kanggo mblokir blok pungkasan ing menara baja ing Jambatan Bosporus Çanakkale.


Nggambarake proyek kementerian kanggo periode anyar, Karaismailoğlu ujar: "Kita wis ngrampungake infrastruktur dalan gedhe ing negara kasebut. Prasarana maskapai uga rampung. Kita uga duwe kekurangan rute. Kita bakal fokus ing ril ing wektu sing bakal teka. Kita duwe jaringan 12 ewu kilometer saiki. Yen nambah jaringan sepur 200 kanthi kacepetan 5 kilometer, kerangka bakal dibentuk kanthi jaringan 500 ewu kilometer. Banjur, kita utamane bakal nyelehake garis iwak ing wilayah industri lan gabungke kekuwatan ekonomi kanthi transportasi barang. "

"Pambobosan Nasionalisasi Signalization ing Rail Speed ​​High lan Garis Kutha Batin"

Karaismailoğlu nyatakake manawa ana kabisat ing nasionalisasi ing jalur sepur kanthi kacepetan dhuwur lan garis kutha ing signalisasi lan nyatakake yen urip bangsa bakal ganti sawise wabak koronavirus, lan dheweke wis siyap dadi pelayanan, lan nyatakake langkah-langkah sing dijaga ing sepur:

"Ana Bakal Apik Kursi Kanggo Kesehatan ing Saran Gerbang ing Sepur"

"Sepur-sepur kasebut uga bisa mbukak kapasitas 50 persen. Ana kursi kosong kanggo kesehatan ing mburi. Dhukungan finansial lan psikologis dibutuhake kanggo warga supaya bisa digunakake ing jaman anyar. Sampeyan perlu nggawe pangorbanan kanggo mbalekake maneh. Miturut riset, kita ora bisa nyekel angka Januari ing maskapai sanajan musim iki taun ngarep. Ana tokoh sing padha ing sepur. Gesangipun bangsa saiki bakal owah. Muga-muga dheweke bakal entuk liwat sanalika bisa. "

Menehi informasi manawa situs konstruksi kasebut disusun maneh nalika epidemi, Karaismailoğlu ujar, "lingkungan sing sehat lan terpencil digawe. Investasi infrastruktur dhasar lan investasi strategis terus. Iki uga nggawa tambah gedhe ing ekonomi. Nalika mbayar, banjur mudhun menyang toko Grosir ing wilayah sing ditindakake. "



Dadi pisanan komentar

komentar