Latihan Orientasi ing Dina Dilarang ing Operasi Garis Opera Kumlubel

latihan orientasi ing tramline opera kumlubel sajrone dina larangan
latihan orientasi ing tramline opera kumlubel sajrone dina larangan

Büyükşehir Municipality, sing wis investasi gedhe ing transportasi kutha, wis tekan 75 Yıl Neighborhood liwat Rumah Sakit Kota lan Kumlubel liwat Opera, lan wis miwiti nyoba nyoba ing baris Opera-Kumlubel. Kajaba iku, sajrone jaman curfew, kabeh vatman nindakake orientasi latihan ing garis anyar.


Sawise nyoba diadegake ing antarane Rumah Sakit Şehir lan 75. Yıl Mahallesi, Opera, Yıldız lan Otogar-Opera, drive percobaan diwiwiti ing Opera-Kumlubel Line. Nyebut manawa drive tes penting kanggo ngilangi kekurangan ing garis anyar, pejabat nyatakake yen dina-dina nganggo kurva, kabeh para veteran dilatih latihan orientasi ing garis sing ditindakake nalika uji coba.

Krasa krisis kasebut dadi kesempatan, para pejabat ESTRAM nyatakake yen kerja-kerja reresik terus mandheg lan trem dina-dina sing dilarang lan ngelingake warga supaya nggunakake transportasi umum kajaba kudu.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar