Menteri Budaya lan Pariwisata kanggo Priksa 20 Inspektur

menteri budaya lan pariwisata bakal nggawe inspektur
menteri budaya lan pariwisata bakal nggawe inspektur

Kementerian Budaya lan Pariwisata bakal njupuk udakara 20 inspektur lan kepala inspektur kanthi ujian lisan.


Ing tanggal 26 Maret 2020, Kamentrian bakal ngrebut paling akeh inspektur lan kepala inspektur ing antarane wong-wong sing mlebu administrasi umum ing lingkup anggaran umum kanthi ujian kompetisi khusus profesi lan kena ujian ujian keahlian sawise program latihan spesifik.

Ujian oral kanggo tuku, aplikasi sing bakal rampung ing pungkasan tanggal 22 Mei, bakal ditindakake ing antarane 8-12 Juni.

Calon bisa ngirim aplikasi kanthi pribadi menyang bangunan layanan Dewan Inspektur Kementerian ing Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (Gedung Akun Pengadilan Lama), Ora: 4, A Blok, Ulus-Altındağ / Ankara utawa dening e-mail liwat alamat saka keftiskurulu@ktb.gov.tr .

Calon mesthine wis ngladeni paling sethithik 5 taun ing posisi inspektur, auditor lan pengontrol, kalebu wektu sing dienggo ing asisten utawa magang, utawa padha pantes judhul kasebut yen entuk wektu kerja iki.



Dadi pisanan komentar

komentar