Mobil Kabel tekan Kastil Maras Sejarah

mobil kabel tekan kastil bersejarah
mobil kabel tekan kastil bersejarah

Pemugaran Istana Sejarah Maraş, sing wis dadi simbol saka akeh peradaban kanthi sejarah Kahramanmaraş, 3 taun, wis rampung.


Walikota Metropolitan Kahramanmaraş Hayrettin Güngör teka karo pers lan wangsulan pitakon.

Presiden Güngör nggawe pratelan ing ngisor iki; "Yen ijin bisa dipikolehi saka papan menyang Istana Sejarah Marash, mula bakal nganggep mobil kabel lan sistem angkat. Sawise dina riyaya, kita ngrancang mbukak karya pemugaran lengkap. Ing wektu sing padha, tujuane kanggo ngrampungake konstruksi restoran 2 tingkat lan omah banglo ing Pusat Ski Yedikuyular. " ujar.



Dadi pisanan komentar

komentar