OGM Bakal Rekrut paling ora 122 Siswa Sekolah Tinggi

ogm bakal nggawe paling ora karyawan lulusan sekolah tinggi
ogm bakal nggawe paling ora karyawan lulusan sekolah tinggi

Iklan wis diterbitake dening Direktorat Umum Kehutanan. Pengumuman sing diterbitake ing judhul "Menteri Pertanian lan Kehutanan, Direktorat Umum Kehutanan, 2020 pengumuman rekrutmen personel dikontrak" nyatakake paling ora 122 personel publik bakal direkrut ing antarane calon lulusan sekolah tinggi.

KONDISI APLIKASI

  • Kanggo ngrampungake kahanan umum sing ditulis ing artikel 657 UU 48,
  • Nalika makarya ing status karyawan dikontrak miturut paragraf (B) pasal 657 UU Nomer 4; Pekerjaan sing dikontraksi ditindakake ing paragraf (B) artikel 1 UU Nomer 657 lan karo Keputusan Dewan Menteri tanggal 4 lan babagan wong-wong sing kontrak layanan wis kadaluwarsa utawa sing wis ngetrapake penempatan ing posisi personel kontrak ing Annex-6.6.1978. Sampeyan kudu dianggep yen panentu ing paragraf nomer telu lan kaping papat ing Lampiran 7 Prinsip Babagan Operasi kudu ditrapake. Wong sing diselehake ing posisi kasebut ora bakal ditunjuk sing ora kalebu skop pengecualian sing ditemtokake ing paragraf nomer telu lan kaping papat ing Annex Artikel 15754 Prinsip Babagan Pakaryan Pekerjaan sing Dikontrak.
  • Aplikasi saka wong sing ora ngalahake utawa menehi dokumentasi kualifikasi sing spesifik ora bakal ditampa. Kajaba iku, kontrak saka wong-wong sing mangertos duwe dokumen palsu / ora sah sing diterbitake dening dheweke ing tanggal apa wae lan yen dheweke wis nyiapake dokumen palsu bakal ditindakake tindakan hukum, sanajan kontrak kasebut wis ditandatangani lan kewajiban wis dibayar, lan biaya iki bakal dibayar ganti rugi.

Kasedhiya Spesialisasi

  • Kanggo nampa skor minimal 2018 ing KPSSP3 lan KPSSP94, kalebu klompok KPSS (B) ing 60,
  • Ora luwih saka 36 taun wiwit tanggal kaping pungkasan,
  • Kanggo wong-wong sing wis lulus sekolah apa wae institusi pendhidhikan sekunder lan aplikasi ing Dhukungan Personel (Driver);
  • Duwe lisensi kelas C,
  • Dadi Wong lanang,
  • Kanggo sing njaluk posisi pengacara;
  • Duwe lisensi pengacara

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar