Ekspedisi YHT Wiwit Tanggal 1 Juni ..! Mangkene Wiwitan

penerbangan yht diwiwiti wulan Juni, jam pertama
penerbangan yht diwiwiti wulan Juni, jam pertama

Ing ruang lingkup langkah koronavirus, penerbangan YHT bakal diwiwiti kanthi winates wiwit tanggal 1 Juni.


Ing ruang lingkup langkah koronavirus, penerbangan YHT bakal diwiwiti wiwit 1 Juni 16 penerbangan. Layanan Sepur Biasa (YHT) ing antarane Ankara-İstanbul, Istanbul-Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya, kayata;

penerbangan yht diwiwiti wulan Juni, jam pertama
penerbangan yht diwiwiti wulan Juni, jam pertama

Mangkene aturan anyar sing bisa ditrapake ing YHT

Sawetara aturan bakal ditrapake ing "periode transisi". Iki kaya ing ngisor iki:

  • YHT bakal nggawa penumpang kanthi kapasitas 50 persen.
  • Penumpang sing ora disenengi ora bakal dilatih menyang sepur. Penumpang kudu nggawa topeng.
  • Penumpang bakal entuk karcis luwih dhisik. Iku mung bakal lungguh ing kursi sing dituku. Dheweke ora bakal bisa lelungan ing kursi liya.
  • Ora ana pangowahan rega tiket.
  • Sepur bakal disinfeksi.

Map of Turkey Fast Train

Aplikasi Kode Miwiti Wisata Sepur

Menteri Kesehatan Fahrettin Koca ngumumake manawa aplikasi kode Hayat Eve Sığar (HEPP) wis diwiwiti kanggo wong-wong sing pengin lelungan kanthi transportasi umum kayata pesawat, sepur, bus ing ruang lingkup coronavirus (Covid-19).

Apa Code HES lan Kepiye Kasedhiya?

Kode Hes
Kode Hes

Menteri Kesehatan, Koca, nyatakake yen lelungan saiki bisa ditindakake kanthi kode HES, bakal diwenehake karo kontrol kode HES, kanthi fitur sing bakal ditrapake ing aplikasi mobile "Hayat Hawa Sığar". Status risiko kabeh penumpang ing penerbangan kasebut bakal diteliti liwat kode HEPP 24 jam sadurunge penerbangan domestik. " Menteri Koca ujar, "Individu bakal bisa nuduhake yen dheweke ora duwe risiko, ora lara utawa kena kontak, liwat aplikasi Hayat Hawa Sığar iki. Kita bakal praktek dhisik ing transportasi intercity. Sampeyan bakal bisa lelungan nganggo pesawat lan olahraga nganggo kode sing bakal sampeyan tampa liwat aplikasi seluler. " ujar.

Aplikasi kode diwiwiti ing sepur pesawat lan perjalanan bus

Apa Kode HES?

Kode HES minangka kode sing bakal diasilake karo aplikasi sing bakal ditrapake ing aplikasi mobile "Hayat Eve Sığar". Adhedhasar kode iki, skrining prioritas bakal ditindakake lan bakal diputusake apa penumpang ditampa utawa ora. Plane lan lelungan sepur bisa ditindakake kanthi nggunakake kode iki.

Menteri Fahrettin Koca; Kajaba saka kode HEPP, sing bakal diprodhuksi kanthi pribadi, ing tiket wis digawe wajib wiwit 18 Mei 2020. Kanggo pitakonan kode HES, nomer ID penumpang (TCKN, Passport lsp), informasi kontak (kothak lan email) lan tanggal lahir bakal dilebokake kanthi bener lan kolom kaya sing dibutuhake.



Dadi pisanan komentar

komentar