Ketua Serangga Nguji Sistem Rail Streas kaping 3

presiden bocek sinau babagan sistem sistem rel
presiden bocek sinau babagan sistem sistem rel

Walikota Antalya Metropolitan Muhittin Böcek nliti karya infrastruktur ing Meltem Boulevard ing ruang lingkup Proyek Sistem Rintingan Tahap 3. Nampa informasi babagan pasinaon sing terus ditindakake, Presiden Böcek nyatakake yen karya-karya ing tahap Meltem bakal rampung sajrone 2 wulan.


Walikota Antalya Metropolitan Muhittin Böcek nliti karya infrastruktur ing Meltem Boulevard ing ruang lingkup Proyek Sistem Rintingan Tahap 3. Nampa informasi babagan pasinaon sing terus ditindakake, Presiden Böcek nyatakake yen karya-karya ing tahap Meltem bakal rampung sajrone 2 wulan.

Karya diterusake ing Proyek Sistem Rintingan Tahap 3 ing Metropolitan Munisipal, sing bakal nyambung Varsak menyang pusat kutha karo Otogar, Pelatihan Antalya lan Rumah Sakit Penelitian. Pakaryan ing panggung Meltem-Antalya Rumah Sakit Pelatihan lan Riset terus sawise prapatan toko ing Dumlupınar Boulevard dileksanakake. Infrastruktur lan pamindhahan ditindakake ing tahap Meltem. Walikota Metropolitan Muncopolitan Muhittin Böcek nampa informasi saka pejabat perusahaan kontraktor kanthi mriksa karya infrastruktur ing situs saka Sistem Rail Stage kaping 3 ing tahap Meltem. Presiden Serangga ngumumake manawa karya ing tahap Meltem bakal rampung sajrone 2 wulan.

560 JUTUP TL EXPENDITUR MADUARI

Ngomong manawa karya Metropolitan Munisipasi terus ing 19 wilayah ing Antalya 913 kabupaten, Walikota Böcek ujar babagan ing ngisor iki babagan sistem ril ing Meltem Mahallesi, "Iki minangka wilayah paling khusus lan paling gedhe ing Antalya. Ana stadion ing sisih siji lan Rumah Sakit Pelatihan lan Riset Antalya ing sisih liyane. Nalika dina nambut kantor, kita terus nglanjutake Sistem Railway Tahap kaping 3 saka Kepez nganti saiki. Kita wis ngentekake 560 yuta TL. ”

BUKU JAWA TINDAKAN 7 JUNE

Walikota Böcek ujar manawa prapatan kasebut, sing penting banget kanggo Universitas Akdeniz, bakal dibukak ing tanggal 7 Juni, lan ujar, "Kita mbangun overpass. Kita ngrampungake persimpangan ing tanggal 7 Juni. Muga-muga sampeyan bakal ngrampungake bagean kasebut nganti Rawat Antalya Training and Research Hospital sajrone 2 wulan. Nanging, ing Meltem, sing uga dadi salah sawijining tetanggan paling gedhe ing Antalya, kita wis nganyarake limbah limbah lan banyu ing kesempatan iki. "

Nyuwun pangapunten marang Warga

Ngaturaken panuwun babagan perusahaan kontraktor lan karyawan, Presiden Böcek ujar, "Mesthi, kita duwe sawetara masalah ing proses pandemi sing saya nantang iki. Kita cepet nindakake apa sing kudu ditindakake ing kene nglawan saben tantangan. Aku ngganggu warga kita. Nyuwun pangapunten dhateng warga kita ngatasi kesulitan iki. Yen layanan iki ora diwenehake, kita ora bisa teka ing Rumah Sakit Pelatihan lan Penelitian Antalya. Warga kita saka Kepez, sing dadi kabupaten Antalya paling gedhe, bakal teka ing Rumah Sakit Pelatihan lan Penelitian Antalya kanthi sistem rel. "

DIPUTUNGKAN UP AKHIR TAHUN

Menehi negesake manawa Stasiun Sepur sing ana ing lawang stasiun bus yaiku 28 meter ing ngisor iki, Walikota Böcek nyatakake tahap Stasiun Beus bakal rampung sajrone 6 wulan lan warga bakal tekan stasiun bis kanthi ril sepur saka saben wilayah. Ngandharake yen karya ing Walikota Serangga Meltem bakal rampung ing akhir taun iki, dheweke ngandhakake manawa kontraktor terus kerja ing awan lan wengi.

Sawise diselidiki, Presiden Serangga ngunjungi pengusaha taksi ing Meltem Boulevard lan ngobrol. Présidhèn Böcek uga ngrayakake preinan Ramadhan para pekerjane.



Dadi pisanan komentar

komentar