Gangguan Produksi ing Pabrik Optik ASISSAN ASELSAN

produksi tikel kaping pindho ing pabrik presisi tliti
produksi tikel kaping pindho ing pabrik presisi tliti

Sanajan kabeh wabah negatif lan ketidakpastian sing disebabake dening virus corona (COVID-19) sacara global, ASELSAN nglanjutake kegiyatan sajrone kerangka tanpa gangguan ing rantai produksi lan persediaan. Produksi ing pabrik 'Hassa Optik' ASELSAN ing Sivas tikel kaping pindho kanthi ngetrapake langkah-langkah sing dibutuhake sajrone proses iki. Pemandangan bedhil infantri sing digunakake dening petugas Angkatan Bersenjata Turki diprodhuksi ing pabrik iki.


Sajrone pandemi ASELSAN COVID-19, nilai pasar ing peringkat perusahaan umum ing antarane Pertahanan News Top 100 perusahaan minangka salah sawijining perusahaan 4 paling ndhuwur sing paling ora kena pengaruh ing proses iki.

Presiden Industri Pertahanan İsmail Demir:

"Kanthi investasi ing teknologi kritis, kita nyiptakake produksi lensa optik, prisma lan bagian mekanik presisi ing pabrik Asas Optik Aselsan ing Sivas. Nanging ora bakal saya mudhun ing Maret lan April, kita tikel produksi kanthi njupuk langkah Covid-19. Day Vision Infantry Binoculars, Night Vision Extensions lan Sniper teropong sing diproduksi ing Sivas ana layanan pasukan keamanan kita. " nggawe pratelan.

Sumber: DefenceTurk



Dadi pisanan komentar

komentar