Sepur Karet Dalam negeri Pisanan Saka Saka Anatolia Liwati Marmaray

Sepur angkutan barang domestik pisanan wiwit marmaray
Sepur angkutan barang domestik pisanan wiwit marmaray

Sepur kargo sing nggawa bahan baku plastik saka Gaziantep nganti Çorlu ngrampungake jalur liwat Marmaray kanthi partisipasi Menteri Karaismailoğlu.


Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Adil Karaismailoğlu tampi sepur angkutan barang domestik pisanan ing stasiun Söğütlüçeşme, sing bakal ngliwati Marmaray tanggal 08.05.2020. Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun lan para pejabat diiringi Menteri Karaismailoğlu ing marmaray pass sepur karet domestik pertama sing ngliwati Asia menyang Eropa nggunakake Marmaray.

Menteri Karaismailoğlu numpak sepur menyang stasiun sepur jam 22.36 banjur menyang stasiun Kazlıçeşme. Sepur sing mangkat saka Söğütlüçeşme jam 22.40 tekan stasiun Kazlıçeşme tanggal 23.04. Konferensi pers ditindakake kanggo sepur angkutan barang domestik pertama ing Stasiun Kazlıçeşme. Nalika ngomong ing pertemuan kasebut, Menteri Adil Karaismailoğlu ujar, "Kita nyakseni wektu bersejarah ing wayah sore iki. Sepur kargo domestik pertama bakal ngliwati Marmaray lan tekan Çorlu. Sepur kanthi bobot 1200 ton kasusun saka 16 gerbong lan nggawa bahan baku plastik ing 32 kontaner. Kargo saka Anatolia bakal diangkut terus ing antarane Asia lan Eropa. Akeh sing dijupuk saka Anatolia menyang Tekirdağ sadurunge diangkut menyang Derince kanthi kereta api, kanthi kapal saka Derince lan sabanjure menyang fasilitas industri ing Çorlu kanthi daratan. Sawise iku, kargo kasebut bakal lunga saka Marmaray menyang Eropa tanpa gangguan. Sadurunge ing wayah sore iki, kita wiwit ngliwati sepur kargo domestik liwat Marmaray. Tumpangan serius wis ditindakake ing ril kasebut 17 taun. Garis Baku-Tbilisi-Kars dibukak sadurunge. Baris Samsun-Sivas sing nyambungake Laut Ireng karo Anatolia diluncurake ing minggu kepungkur. "

"Investasi Sepur Cepet Dhuwur Kita"

Menteri Karaismailoğlu ujar, "Investasi sepur kanthi kecepatan terus. Kita nyoba nyelehake garis sepur kecepatan kacepetan Ankara-Sivas ing taun iki. Pakaryan terus ing garis Ankara-Izmir. Investasi sepur kita ing kabeh bagean negara kita kayata Bursa, Yenişehir, Osmaneli, Adana lan Mersin saya maju kanthi cepet. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita wis ngliwati sepur kargo sing mangkat saka Beijing ing Nopember menyang Eropa kanthi nggunakake koridor tengah. Dheweke nindakake transportasi angkutan internasional pertama, "ujare.

Menjawab pitakon sawise statement, Menteri Karaismailoğlu ujar, "Apa kelanjutan kegiatan transportasi internasional terus?" "Kita lagi nggawe persiapan. Persiapan kita terus nganggo koridor tengah ing sepur internasional. Muga-muga bakal ketemu maneh ing kene maneh. "

"Layanan angkutan komersial wis diwiwiti ing jalur sepur Samsun-Sivas. Apa kita bakal bisa ndeleng lelungan kasebut? " Menteri Karaismailoğlu menehi wangsulan manawa persiapan kasebut terus ditindakake.

Menteri Karaismailoğlu nggawe sepurane menyang Çorlu sawise menehi ujar.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar