Sistem UAV Taktikal Nasional Vestel KARAYEL

sistem tender taktis nasional vestel karayel
sistem tender taktis nasional vestel karayel

KARAYEL Tactical UAV System minangka pesawat pisanan lan Tactical Unmanned Pesawat sing dirancang lan diprodhuksi sesuai karo standar 'Airworthiness in Civil Airspace' standar NATAN-4671 kanggo eksplorasi.


Sistem KARAYEL nduwe arsitektur avionik sing beda-beda trendi sing menehi perlindungan tumrap kabeh jinis pecah sing ora dikendhaleni. Kanthi fitur kasebut, VESTEL wis nggawa safety kesalahan sistematis, sing mung digunakake ing penerbangan manne ing saindenging jagad, menyang kendharaan pangeboman tanpa kendaraan sapisanan karo KARAYEL. Thanks kanggo bolong aluminium ing struktur komposit pesawat kasebut, nduweni fitur proteksi kilat.

Yen ana kahanan hawa, ana 'Sistem penghapusan Ice', sing kanthi otomatis ndeteksi iki lan aktif. Kanthi fitur kasebut, KARAYEL nuduhake resistansi marang kabeh jinis cuaca lan nuduhake kinerja sing unggul ing kahanan cuaca sing atos. Iki nduweni kemampuan kanggo ndeteksi lan ndiagnosis target karo sistem kamera sing ditindakake kanggo nganakake pengawasan lan pengawasan udara lan ngarahake amunisi sing dipandu laser nganggo sistem panandha ing ndhuwur.

KUNCI AIR

  • Rancang desain referensi STANAG 4671
  • Perlindhungan Cahya
  • Ngilangi es
  • Arsitektur avionik keluwih-luwih
  • Otomatis njupuk-mati / penerbangan / kebangkrutan
  • AVGAS 100 LL
  • Struktur utama gabungan
  • Beban sing mbeta kapasitas 70 kg
  • 20 jam ing udhara kanthi beban sing migunani
  • Misionan 22.500 ft
  • 1 50 km Line of Sight (LOS)
  • Transfer YKİ / YVT

sistem tender taktis nasional vestel karayel

STATIS KONTROL GROUND

  • Interoperabilitas NATO 4586
  • Papan perlindungan NATO III sesuai karo standar NATO-6516 / SCHPE / 86
  • AC kanthi kondhisi udara 2 sing dhuwur
  • Saringan marang efek kilat lan EMI ing listrik lan garis data
  • Antarmuka TASMUS / TAFICS
  • Penyetor listrik sing ora bisa diganggu lan regulator DC sing surut

sistem tender taktis nasional vestel karayel

GROUND DATA TERMINAL

  • Kabinet sesuai karo standar militer
  • Pemanasan unit pemanasan
  • Penyetor listrik sing ora bisa digunakake lan pengatur DC sing surut
  • Antarmuka TASMUS / TAFICS
  • Ngluwihi operasi panliten kanthi dhasar lan transfer GDT sing maju

sistem tender taktis nasional vestel karayel

CARGO KANGGO DENGAN OBJEKTIF MISI

Minangka kapasitas bobot kendharaan kendaraan udara sing ora ana gawang miturut target tujuane. Iki bisa dadi kamera, amunisi utawa SAR. Saliyane cocog karo Karayel 4671 Nato Airworthiness Standard, L3-Wescam MX15Di, sing duwe beban sing bermanfaat, uga nggawe bedane karo kamera elektro-optik / infra merah.

Fitur Sistem Kamera KARAYEL (Beban sing migunani)

  • Kamera EO-Day (HD) - Fitur zoom optik nganti X50
  • Kamera wengi (IR) (HD) - Zoom optik nganti X30
  • Meter Jarak Laser
  • Targeter Laser
  • Penunjuk Target Laser
sistem tender taktis nasional vestel karayel



Dadi pisanan komentar

komentar