Ataköy İkitelli Metro bakal dilebokake ing taun 2021

subway atakoy ikitelli bakal dilebokake menyang layanan
subway atakoy ikitelli bakal dilebokake menyang layanan

Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanbul Metropolitan Perbandaran Metropolitan (İBB), melu upacara ndhaptar rel sing disusun kanggo Metro Ataköy-İkitelli, sing bakal digabung karo Marmaray, garis metro 4 sing beda-beda operasi ing kutha kasebut. Ngandika ing terowongan sawise acara sing ditindakake ing Stesen Metro İkitelli Sanayi, İmamoğlu nyatakake yen garis kasebut bakal dadi porsi bagean ing 2021, "Muga-muga saparapat pertama taun 2022 bakal ngladeni barisan iki, lan bakal menehi garis penting kanggo masarakat Istanbul minangka İBB. Kita bakal menang. "


Ekrem İmamoğlu, Walikota Istanbul Metropolitan Munisipal (İBB), melu upacara las rel kanggo Ataköy-İkitelli Metro, sing bakal digabung karo 5 garis metro sing beda-beda operasi ing kutha kasebut. İmamoğlu rawuh ing upacara sing ditindakake ing Stasiun Metro İkitelli Sanayi ing Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı Metro Line lan Konsultan Presiden İBB lan SözcüSü Murat Ongun, Metro Inc. Manajer Umum Özgür Soy lan Kepala Dinas Sistem Rail Rail İBB, Pelin Alpkökin diiringi. Ing trowongan supaya bisa dilas, Imamoglu nampa katrangan babagan karya-karya saka Alpkökin lan pejabat perusahaan kontraktor. İmamoğlu, sing nglakokake welding rel kanthi nganggo sarung tangan lan kacamata khusus, nggawe evaluasi babagan garis ing terowongan. Imamoglu ujar:

"Kita tresna iki DEPTH"

"Kita tresna banget. Amarga saiki tegese lowongan kerja. Kita uga seneng. Tegese dalan kasebut wis separo, malah bakal mungkasi. Baris Ataköy-İkitelli, sing ana ing upacara welding rel saiki, minangka garis sing migunani kanggo kita. Utamane karo mandeg Ikitelli sing saiki wis nyambung, kita nyambungake rong baris lan muga-muga bisa dilebokake ing taun ngarep karo 3 stasiun ing kene. Kita peduli babagan aspek iki. Kita lagi sinau ing intensif. Bakal nggawa 36 ewu penumpang ing salah sawijining arah. Ing papan sing sibuk iki, utamane karyawan sing kerja kita akeh. Mulane, iki bakal dadi garis sing efektif. Ana kangelan lemah; nanging ing kene loro kolega lan perusahaan kontraktor kita wis nindakake proses sing angel banget lan kita wis ngatasi masalah sing ana gandhengane. Mesin boring Tunnel (TBM) netepi tugas pungkasan ing garis iki; Dheweke bakal rampung ing wulan Juni. Sawise iku, kita bakal fokus ing karya elektromekanik. Ing kabeh aspek kasebut, kita ngaktifake proses kasebut kanthi kahanan pembiayaan perusahaan kontraktor, ing endi kita tumindak kanthi efektif lan mlaku ing dalan, lan kanthi kapercayan karo kanca-kanca lelungan ing proses iki. Komisioner sebagian uga bakal menehi motivasi kapisah ing kene. Ing kuartal kaping pisanan taun 2022, muga-muga kanthi ngetrenake barisan iki, kita bakal nggawa garis penting sing uga ana hubungane karo Marmaray menyang masarakat Istanbul minangka İBB. "

Bakal ana 5 stasiun sing bakal liwati saka 11 kabupaten

Nalika Ataköy-Basın Ekspress-İkitelli Metro Line wis rampung, kanthi bagean Olimpiade-Ikitelli Industrial saka Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı Metro Line ing Stasiun Perusahaan İkitelli; Ing stasiun Mehmet Akif Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt Metro Line; Yenikapı-Kirazlı- ing stasiun Mimar SinanHalkalı Bab kasebut bakal diintegrasi karo Line Line lan Marmaray Line ing Stasiun Ataköy. Ing garis dawa 13,5 kilometer; Ana 11 stasiun ing wates Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece lan Başakşehir. Wektu perjalanan ing garis, sing bakal nggawa 36 ewu penumpang ing siji arah saben jam, bakal dadi 23 menit saka stasiun pertama menyang stasiun pungkasan.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar