Metin Akbaş wis diangkat dadi Anggota Dewan TCDD lan Wakil Pengurus Umum

tcdd wis diangkat dadi anggota dewan direksi lan asisten umum.
tcdd wis diangkat dadi anggota dewan direksi lan asisten umum.

Républik Negara Republik Turki sing dibukak ing Kepala Kantor Asisten Manajer Umum lan Anggota Dewan Ukum Nomer 233 Keputusan babagan Tanah lan Pengumuman 8. Pasal 3 Ora Gagal Tanah Presiden kanggo 2 lan Teks Teks sesuai karo AKBAŞ.




Dadi pisanan komentar

komentar