Tembok abu-abu saka Modal kanthi sentuhan Pelukis sing warni

tembok werna abu-abu ing ibukutha warni kanthi tutul saka pelukis
tembok werna abu-abu ing ibukutha warni kanthi tutul saka pelukis

Perbandaran Ankara Metropolitan warna ing jeroan pejalan kaki, jembatan lan permukaan tembok kosong ing kutha ibukutha kanthi sentuhan sihir para pelukis. Kanthi proyek sing ditindakake dening Walikota Metropolitan Mansur Yavaş, pelukis saka ibukutha nandatangani karya seni ing pirang-pirang wilayah. Pelukis Şenol Karakaya lan timnya nyedhiyakake Elmadağ Entre Bridge Bridge, Cinnah Caddesi Kuloğlu underpass lan Pusat Akses Informasi Warga tuwa lan Pemuda kanthi tliti ing kucing lan cat Ankara.


Perbandaran Ankara Metropolitan warna ing jeroan pejalan kaki, jembatan lan permukaan tembok kosong ing ibukutha lan distrik kasebut kanthi sentuhan sing harmoni lan estetika.

Proyek sing diwiwiti dening Walikota Metropolitan Mansur Yavaş lan ditindakake dening Departemen Estetika Urban, underspace pejalan kaki, jembatan lan tembok beton abu-abu kosong; Artis Şenol Karakaya lan timnya ketemu karo gambar.

PENGANGGUTAN PROJEK Miwiti Gagal

Karya seni digawe kanthi kolaborasi pelukis Şenol Karakaya kanthi kolaborasi 7 pelukis uga dihargai dening warga.

Şenol Karakaya, sing ujar manawa dheweke pengin nyegerake simbol ibukutha kanthi nglukis, menehi informasi ing ngisor iki babagan karya-karya kasebut:

"Aku seneng banget melu proyek iki, sing diwiwiti dening Walikota Metropolitan kita Mansur Yavas ing Nopember 2019. Kita pengin menehi perspektif seni, dadi kutha modern lan nggawa galeri seni menyang dalan. Presiden kita uga pengin Ankara nyingkirake tembok abu-abu. Kanggo tujuan iki, kita melu ing proyek iki. Kanthi ngenalake desain dalan seni, tujuane nggawa urip menyang kutha lan nggawa alam lan warna kanggo wong ing antarane bangunan watu. "

Pelukis Rabia Karakaya, sing nglukis tembok ibukutha karo garwane Şenol Karakaya, ujar, "Tujuane yaiku kanggo nggawa wong-wong karo poppies nalika pindhah menyang balkoni, windows lan lurung-lurung. Nambah pesta visual menyang kutha. Kita sadhar babagan proyek iki kanthi nilai sing diwenehake presiden Mansur Yavas kanggo seni lan seniman. Kita nindakake sing paling apik kanggo nggawe Ankara dadi kutha sing warni kanthi maringi dalan-dalan werna abu-abu. "

SYMBOL ING REINVENTION MODAL

Pelukis sing ngowahi Elmadağ Entrance Bridge underpass, Kenan Evren Boulevard Underpass, Cinnah Avenue Kuloğlu Pedestrian underpass lan tuwa lan Informasi Pusat Pemuda Undhang dadi pesta visual kanthi tangan sihir; Uga kalebu simbol Ibukutha, kayata Cat Ankara, Ankara Cigdem lan Ankara Putih Pigeon lan tulip kasebut.

Mratelakake kepuasan karo pewarnaan tembok, warga negara 61 taun jenenge Kalender Akbal ujar, "Sawijining karya sing pantes dibukak ing Ankara. Kita nderek saka karya sing diwenehake Presiden Mansur kanggo seni. Kita manggon ing antarane tumpukan beton lan kita mbukak kanthi warna alami kasebut. Ngucapake matur nuwun kanggo sing menehi sumbangan, Sultan Akbal ujar manawa dheweke nulis minangka hobi lan narik perhatian lukisan nalika ngliwati underpass. Sampeyan uga mupangate digawe utamane kanggo underpasses amarga ora digatekake yen ana underpass nalika nyebrang. Aku uga matur nuwun marang Presiden Mansur amarga nilai sing diwenehake kanggo Ankara lan para seniman. "

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar