Tender kanggo Stasiun Bas Anyar Trabzon

tender kanggo mobil anyar trabzon
tender kanggo mobil anyar trabzon

Tanduran stasiun bis anyar, yaiku salah sawijining proyek sing ditrapake dening Trabzon Metropolitan Walikota Murat Zorluoğlu, direncanakake diwiwiti pungkasan wulan Mei. Terminal anyar, sing bakal nemoni kekurangan sing signifikan ing kutha, mula bakal diladeni ing papan sing anyar ing akhir taun 2021.


Stasiun bis, sing pengin dibubarake dening warga Trabzon nganti pirang-pirang taun lan wis dadi tatu getihen, akhire bakal duwe tampilan sing cocog karo kutha kasebut. Pernyataan ing ngisor iki babagan rincian proyek kasebut digunakake dening Direktorat Ilmu Pengetahuan Metropolitan Metropolitan: Proyek terminal bus anyar dirancang kanggo nyedhiyani masarakat Trabzon lan terminal ing ngendi dheweke nggunakake terminal kasebut minangka persinggir amarga terminal bis sing wis ana ora bisa nyukupi kebutuhan sing saya suwe.

ING TRAFFIK ING ING URBAN

Tujuane kanggo ngresiki lalu lintas ing kutha kanthi proyek terminal anyar sing ana ing plot 30.144,85 m² ing Boulevard Anadolu, distrik Ortahisar, Sanayi Mahallesi. Kanthi aransemen persimpangan sing luwih anyar ing dalan gedhe, bisa direncanakake kanggo nyuda lalu lintas kutha lan menehi layanan ing sumbu transportasi sing ora diganggu ing sisih wetan - kulon, lor - sisih kidul. Bangunan kanthi total konstruksi 9.259,07 m² duwe platform bis kanggo 28 kendaraan lan area tunggu penumpang 1.863,23 m². Pentinge hubungan bangunan karo kutha kasebut penting banget, iki diarepake kanggo ndandani maneh Değirmendere sing ana ing sisih kulon, lan wilayah sekitar, sing ora aktif, kalebu ing malang.

PULANGAN KANGGO KANGGO KANGGO

Bagean kasebut diteliti ing rong wilayah ing pemukiman kasebut, lan sisih lor lan wétan sing nyambung karo kutha kasebut diwenehake kanggo pangguna sing mlebu, dene sisih kidul lan kulon sing madhep aliran kasebut ditinggalake menyang sirkulasi bis lan layanan. Transportasi umum diwenehake menyang wilayah kasebut kanthi bis kutha lan perhentian minibus sing ana ing Boulevard Anadolu. Platform bus intercity lan lawang mlebu lan area Area Gümüşhane 16 kendaraan diwenehake saka Ayakkabçiler Sitesi Street, sing ana ing sisih kidul bangunan. Saliyane iki, tujuane nyuda beban kendharaan ing dalan cincin kanthi nyambungake taksi yaiku sumbu penumpang sekunder digawe ing antarane Ayakkabçiler Sitesi Street lan Anadolu Boulevard kanthi kendharaan pribadi kanggo 104 kendaraan lan parkir layanan kanggo 20 kendharaan.

SUKU DENGAN APA SUKU PERLU

Struktur sing bisa diresmekake lan wiyar kanggo ngganti udhara sing wis dicampur, tiring lan surem sing ditinggalake dening terminal bis, lan tujuane nggawe gambar ing pikirane para pangguna sing teka ing kutha kanthi tutup atap apik sing mundhak saka rong titik. Kajaba iku, kanthi nggunakake payon gendheng ing macem-macem pertunjukan ramalan, bangunan kasebut diwenehake papan ing memori kutha. Bangunan kasebut, sing duwe area lantai udakara 5.000 m², kalebu unit transportasi lan layanan, uga sekitar 1.200 m² saka wilayah komersial sing bisa digunakake lan 800 m² unit kantor. Supaya pangguna bisa lelungan kanthi gampang, sumbu penumpang sing terus lan jelas ditemtokake nganti platform bis kanthi lanskap. Panganan iki diwenehi panganan karo unit komersial kayata kafeteria, prasmanan, tukang cukur lan rekreasi ing sekitar sumbu iki. Mangkono, tujuane kanggo ngrampungake kabeh jinis pangguna sing butuh panggunaan jangka pendek, medium lan suwe ing terminal.

ITE bakal dadi ANTARA AUTOGAR UNTUK TRABZON

Nyariosaken manawa proyek kasebut ing stasiun bus anyar sing bakal rampung ing Trabzon wis rampung, Walikota Perbandaran Metropolitan Murat Zorluoğlu ujar, "Terminal Bus Intercity wis dadi masalah penting sing wis dadi tatu getihen ing kutha iki. Sampeyan bisa uga ngerti, stasiun bus saiki ora bisa nyukupi kabutuhan, nanging ora cocog karo Trabzon minangka gambar. Pembaruan stasiun bis, dibangun 40 taun kepungkur, minangka janji kanggo milih. Sanalika njupuk kantor, kita nggawe lokalisasi. Kita bakal mindhah stasiun bis saka lokasi saiki menyang wilayah ing ngendi Situs Galerciler lan Ilmu Kita Sing Bisa. Ing jalur iki, kita wis ngrampungake karya proyek, yaiku langkah pertama kanggo nggawe terminal sing cocog kanggo kutha kasebut. Kita pengin mbangun stasiun bis modern sing bakal cocog karo kabutuhan lan cocog karo Trabzon. Kita target pindhah menyang stasiun bis anyar ing pungkasan taun 2021 ".

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.



Dadi pisanan komentar

komentar