TÜBİTAK bakal manggihake 2 Pekerja Terus

tubitak
tubitak

Ilmiah lan tèknologi Research Council of Turkey (TUBITAK) bakal diumumake dening 2 buruh permanen ing statement.


Kanggo aplikasi iklan "www.bilgem.tubitak.gov.t punika”Sampeyan kudu ndhaptar menyang Sistem Aplikasi Proyek (Nalika nggawe CV kanggo aplikasi kasebut, kabeh dokumen sing dibutuhake kudu ditambahake menyang sistem sacara elektronik lan aplikasi kudu digawe kanthi milih kode referensi). Aplikasi ora bakal ditampa kajaba aplikasi sing digawe liwat Sistem Aplikasi Proyek.

Aplikasi kudu dikirim luwih saka 02: 06: 2020 / 17 / 00.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar