TÜBİTAK bakal manggihake 9 Pekerja Terus

Tubitak bakal terus kerja kanggo para pekerja
Tubitak bakal terus kerja kanggo para pekerja

TÜBİTAK njupuk 9 buruh tetap kanggo makarya ing Kocaeli. Sawetara syarat khusus dibutuhake kanggo pelamar. Aplikasi kudu digawe 27 Mei 17.00:XNUMX paling anyar. Aplikasi ora ditampa, kajaba aplikasi sing digawe liwat "Sistem Aplikasi Pakaryan".

KONTEN UMUM UNTUK PANCITEN ing CANDIDATES


a) Dilarang dilarang nganggo hak umum.

b) Ora layak melu wawancara ing jero ruang pengumuman sing ana nomer TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-2 lan TBTK.BİLGEM.UEKAE.2019-3.

c) Ora kena penyakit utawa penyakit infeksi sing bisa nyegah dheweke nindakake tugas kanthi terus.

d) Loro saka tumindak kejahatan, kejahatan sing diterjemahkan dadi sanksi alternatif kanggo dipenjara jangka pendek lan ditundha manawa ora ana liyane ing ngisor iki; Malah yen wis dipenjara luwih saka enem wulan utawa ngapura, dheweke uga diadhepi penyalahgunaan, penipuan, nyogok, nyolong, nyolong hak, penipuan, penipuan, penyalahgunaan, kebangkrutan, penipuan, utawa penipuan, ora disalahake saka tindak pidana utawa penyeludupan, nyalahake tender lan perdagangan resmi, nyatakake rahasia tugas kasebut, tumindak kadurjanan marang rahasia negara. Ora duwe keanggotaan, gabung utawa kontak karo struktur, formasi utawa klompok ing lingkup UU Keputusan Nomer 667 utawa struktur, formasi utawa klompok sing diputusake dening Dewan Keamanan Nasional supaya tumindak nglindhungi keamanan negara.

e) Calon kudu rata-rata Kelas Graduasi paling ora 4,00 saka 2,50. (Ing konversi Rata-rata titik sekolah kanggo calon sing sistem kelas universitas ana ing sistem 100 dadi sistem 4, ing Providence Table of the Grades in the System of 4 in the System of 100 will be used).

PROSES APLIKASI

a) Kanggo aplikasi iklan "www.bilgem.tubitak.gov.t punika”Sampeyan kudu ndhaptar menyang Sistem Aplikasi Proyek (Nalika nggawe CV kanggo aplikasi kasebut, kabeh dokumen sing dibutuhake kudu ditambahake menyang sistem sacara elektronik lan aplikasi kudu digawe kanthi milih kode referensi). Aplikasi ora bakal ditampa kajaba aplikasi sing digawe liwat Sistem Aplikasi Proyek.

b) Aplikasi kudu dikirim luwih saka 27: 05: 2020 / 17 / 00.

c) Aplikasi bakal dievaluasi liwat kode referensi pariwara. Calon bakal bisa ngetrapake kanthi milih kode referensi saka sistem aplikasi proyek. Aplikasi tanpa milih kode referensi ora bakal dianggep.

d) Miturut artikel (e) saka "Kahanan Umum sing bakal Digoleki kanggo Calon", kaping 10 anggota kanggo direkrut saka skor paling dhuwur bakal dijaluk wawancara. Yen ana calon liyane sing duwe skor sing padha karo calon pungkasan, dheweke bakal dijaluk wawancara.

e) Pelamar bakal dinilai miturut proklamasi sing wis dilebokake ing sistem aplikasi pakaryan sajrone aplikasi lan yen informasi sing ngetik ora salah utawa dokumen sing kapacak ing ngisor iki wis ilang, aplikasi kasebut bakal dianggep ora bener.

  • CV Saiki (CV sampeyan kudu disiapake nganggo foto warna, kalebu nomer Turki, ID Turki lan nomer telpon).
  • Gelar Associate utawa Certificate of Exit.
  • YÖK Alumni Certificate (printout internet nganggo e-government lan code control).
  • Transkrip Associate.
  • Dokumen Layanan Asuransi lan Asuransi saka calon sing duwe pengalaman.
  • Dokumen nuduhake status militer.

Cathetan: Kabeh pembangunan lan pengumuman babagan proses kasebut bisa ditemokake ing situs web Institusi kita (www.bilgem.tubitak.gov.tr ​​/ http://www.tubitak.gov.tr) bakal diumumake.

Kanggo Rincian Ad Klik kene



Dadi pisanan komentar

komentar